Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mám to seriál neznám, ale slyšela jsem o něm..
Jestli chcete nápovědu napište mi do zpráv ;)
Beatles tam právě mají dost podstatný význam, a i ta šipka tam není zbytečně, je to nápověda, i když možná matoucí. Já jsem pamětník, takže uznávám, že pro mne to asi bylo tentokrát jednodušší. I když až takový pamětník, abych si pamatovala éru Beatles osobně, to nejsem, nicméně v době mého mládí zas neuplynula taková doba od vydávání jejich desek, takže mně to hned v mozku secvaklo. Pokud to někomu pořád není jasné, tak vysvětlím v poště.
Proč v tom vždycky hledám složitosti sakra. Od rána nad tím přemýšlím a najednou mě osvítilo :) Klidně trošku nakopnu.
Prosím o nápovědu 13...
Linhi napsal(a):
franc josef a kočky jsou celkem jednoduchý, i tohole neni těžký jen tam prostě je matoucí ta šipka
tak na kočky už jsem taky přišla :D ale pořád nemám všechno... ani po týdnu se nechytám u hádanky ze 6.12, co je Franc netuším, a mám chuť sehnat si meč a spáchat sebevraždu :D a to s tou cenovkou Kčs je na mě taky moc.
Za tohle trofej neulovím :D
Sice mě baví hledat a hádat, ale občas už jsem trochu zoufalá :D
Dneska vyřešeno. Musím ale říct, že pomohla až "obrazová" nápověda :-)
Dneska to byla velká záludnost, ale mám to a sama! O:)
Kdo bude chtít postrčit, může napsat do zpráv. ;)
Dnes véľmi jednoduché, stačí vám iba málinko poznať Beatles :)
Bolí mě hlava z kocoviny, nebaví mě číst vaše příspěvky, ale jestli to do půlnoci nedám, tak bude apokalypsa. Prosím může mě někdo trknout do zpráv? Třeba navážeme nová přátelství.
Najde se dobrá duše, co mi nakopne malou nápovědou?
Chybí mi 11., 12. a dneska taky nějak nevim.
Bez těch nápověd co tu byly se už vůbec nechytám :(
Tak dnešek už mi došel... ale ta 11. a 12. pořád nic :(
-------
Moc díky za nápovědy, bez nich bych to fakt nedala.