Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ševča napsal(a):
Já to chápu, ale je ten rébus dost volně. Výsledný seriál je složený jen z něčeho, co na obrázku vidíš.
Když všechno na obrázku správně pojmenuješ, dostaneš přesný název, alespoň mě se tedy zdá...
Simi1986 napsal(a):
Tou cestou,
tím směrem prý bych se dávno měl dát...
Snáď to nebude brané ako príliš veľká nápoveda. :-)
sakra.. tak teď si jí musím jít pustit :D
Lelouch napsal(a):
Dnes véľmi jednoduché, stačí vám iba málinko poznať Beatles :)
Není pravda ;-) já to dala i bez toho...až pak jsem si googlila, jak to vlastně souvisí s Beatles :-D
Nikola9 napsal(a):
Když všechno na obrázku správně pojmenuješ, dostaneš přesný název, alespoň mě se tedy zdá...
No jo, jenže ono všechno z toho můžeš pojmenovat několika způsoby. Já znám jak výsledný seriál (tedy název, i když spíš vnímám tu "druhojazyčnou" variantu), tak to Beatles-vodítko, a stejně mi trvalo dost dlouho, než jsem si to správně poskládala...
Pořád přemýšlím nad dnešní a včerejši hadance a pořád nevím =:(.mohl by mi někdo prosím poradit ve zprávách??
ahoj všem dnes nevím zkouším to s beatlesákama horem dolem a nic,prosím pošlete mi někdo nápovědu děkuju moc
Letos poprvé přiznávám porážku. :-( Můžu mi někdo prosím poslat nápovědu do SZ?
Já bych zase potřeboval nápovědu. 3. hlavolam u kterého jsem ztracen. Díky
Už ten dnešní rébus někdo vyřešil?