Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
BuBBleS napsal(a):
Už ten dnešní rébus někdo vyřešil?
Spoustu lidí :D Po půlnoci tu všichni psali jak to mají :) Pokud někdo potřebujete nápovědu, tak mi napište do zpráv. K jakémukoli dni :)
Já jsem tak natvrdlá! Netuším, kde jsem dnes nechala mozek. :D Ještě jednou děkuju všem, kdo mi poslali nápovědu. :D
Pro dnešek hotovo :) výborně zpracované :D
Tak dneska mě nic nenapadá, kdyby se tu našel někdo tak hodný a nějak mě popostrčil byl bych vděčný, děkuji :)
Dnešní hádanka by se dala nazvat "Jak šel čas"...
Z mnoha příspěvků je krásně vidět, že spousta mladých uživatelů už nepozná, kdo to na tom přechodu vlastně kráčí :D
(Abych nebyl špatně pochopen, nehodlal jsem se nějak vysmívat nebo urážet zdejší mladší uživatele, jen jsem si tak nostalgicky zavzpomínal).
_karel_ napsal(a):
Z mnoha příspěvků je krásně vidět, že spousta mladých uživatelů už nepozná, kdo to na tom přechodu vlastně kráčí :D
(Abych nebyl špatně pochopen, nehodlal jsem se nějak vysmívat nebo urážet zdejší mladší uživatele, jen jsem si tak nostalgicky zavzpomínal).
Sice jsem poznala kdo tam kráčí, ale je pravda, že jsem asi mladší ročník, tak mi to hned nedošlo. Sice jsem na to už přišla, konečně!!!, ale musela jsem si pak nastartovat google a najít si, jak to s tím souvisí. Dneska to není hádanka popiš a nalezneš.
Ale to nekritizuju, i tak se to dá uhodnout, skvělá hra:-)
_karel_ napsal(a):
Teď nám ale musíš prozradit, kolik ti teda vlastně je ;D
První!