Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
tak dneska jsem na to koukla a hned jsem věděla :) lehučké dneska :) těším se na další :)
Kus koláče.
O včerejším seriálu jsem neměla ani ponětí, dalo mi to skoro celé odpoledne, přičemž jsem do našeptávače "tool" nebo "tools" zadávala několikrát... Nicméně dnešní okénko jsem měla vyřešené hned :)
Jupí, konečně něco na první pokus. Snad to znamená, že moje natvrdlost polevila. :)
Tak on to neni ten film s Danielem Craigem? :D
na první pohled mě napadl název, který mám spojeny s filmem :D vůbec jsem netušila, že existuje i seriál s podobným názvem :) nicméně dneska cca 5sec :D easy.. loni pro mě přišel boj až 5.12., takže letos taky napjatě očekávám Mikuláše :) každopádně kalendář je skvělý, tvůrcům za něj moc moc děkuji, jen mě mrzí, že vše vždy uhodnu již ráno a celý den se pal nudím :) :D
dneska mega lehké...poprvé sem uhádla hádanku na první pokus :D těším se, co bude v dalším okýnku :)
Dnes fakt super :-)