Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Celý rok jsem se těšila jestli letos bude, loni to bylo úžasné :) všem kdo se na tom podílejí velký dík... zatím všechny tři na poprvé, tak uvidíme jak to půjde dál :) jsem nadšená :)
Dneska jsem myslel,že to nedám,ale nakonec trklo.
Hru hraji poprvé, dva dny jsem uhodla ihned, dnes se trápím a jsem bezradná....pro někoho je to strašně jednoduché , pro druhého těžké, ale znát všechny seriály ani nelze, takže mít trochu toho seriálového štěstí :-) snad to ještě do 24 hod. vyluštím :-)
Bože, cítím se úplně hrozně :D Včera jsem věděla hned po 5-ti sekundách a dneska nic! A každý tady píšete, že to máte na poprvé a já nic, připadám si jako debil :D
F.A.Maniac napsal(a):
Bože, cítím se úplně hrozně :D Včera jsem věděla hned po 5-ti sekundách a dneska nic! A každý tady píšete, že to máte na poprvé a já nic, připadám si jako debil :D
Já zas včera byla uplně v koncích a dneska hned o půl noci jsem věděla :) Ale určitě se podívej na obrázek jako na celek, v podstatě stačí popsat to co vidíš :)
verarenak napsal(a):
Hru hraji poprvé, dva dny jsem uhodla ihned, dnes se trápím a jsem bezradná....pro někoho je to strašně jednoduché , pro druhého těžké, ale znát všechny seriály ani nelze, takže mít trochu toho seriálového štěstí :-) snad to ještě do 24 hod. vyluštím :-)
Já zatím neznala ani jeden z těch 3 a to už je to moje 2 adventovka :D Každopádně, stačí se na obrázek podívat jako na celek a popsat to co vidíš ;)
Winnie 2.0 napsal(a):
Jediné co mě mrzí je, že jsem si doteď všechny hádanky ukládal (i loňské), abych pak mohl vyzkoušet známé. Tahle pak tak nějak bohužel ztratí význam.
Ale jinak opravdu dobré. :-)
je to jen .gifáč, ten si taky můžeš uložit
Dneska opět jednoduché jako předchozí dny :)
Hotovka :D