Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
phoboska napsal(a):
Neviem kde vidíte ten chyták :D Pre mňa úplne logické.
Souhlas... tohle bylo snad to nejlehčí... ještě v náhledu jsem si říkala že to bude asi ono... I když zatím byly všechny opravdu hrozně lehké...
Vxxx napsal(a):
Souhlas... tohle bylo snad to nejlehčí... ještě v náhledu jsem si říkala že to bude asi ono... I když zatím byly všechny opravdu hrozně lehké...
přesně tak, všechno v hádance na sebe hezky navazuje, že to člověku dojde během chvilky.
Vxxx napsal(a):
Presne ako píšeš, opäť raz platí, že treba opísať čo vidíš. Už sa začínam báť, čo bude ďalej.
Tak po 30 minutach dumani jsem zjistil, ze jsem blbej, protoze je ta hadanka naprosto snadna.
No já se picnu, všechno jsem zatím uhádla až na to podivné nářadí.
Prosím, neposlal by mi někdo nápovědu???
Tak tohle byla rychlovka! Asi se sem budu koukat každé ráno, je to skvělý budíček. :D
Tak tahle hádanka mi nejde uhodnout, ať zkouším cokoliv nic nesedí. Může mi někdo pomoc?
Tak dnešek pohoda, hned na poprvé, ale nad včerejškem ještě pořád přemýšlím :D Dělám všechno možné, ale nic mě nenapadá - a dívám se na to jako celek :D Snad to dneska už vyřeším :DD
Hned co jsme to dopsala tak jsem to měla ... a přitom to říkám celou dobu, že to je tohle! Ale mě to nešlo najít v seriálech, neukazovalo se mi to tam včera -_- → Jinak to bylo vážně jednoduché (Úplně primitivní :D), protože první co jsem si řekla, když jsem viděla včera ten obrázek, tak to byl ten správný výsledek :D :D :D (A vážně přísahám, že když jsem tam předtím napsala ten začátek toho seriálů, tak se mi ukázaly jenom 3 výsledky, a ten správný tam nebyl :( A pak mi to přestalo fungovat úplně :DDD Ale hlavně, že to mám, věděla jsem to hned jako vy všichni a cítím se chytřejší :D MOC DĚKUJI ZA KALENDÁŘ!!! :33
Dnešek byl pro mě úplně nejlehčí ze všech - příjdu, kouknu, mám. Otázka vteřiny. :-D