Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Opět tápu. Jen mi neříkejte, popiš co vidíš, bo se na to koukám zleva, zprava a pořád nic. :-) Tohle je trápení ,ale krásné trápení. Díky tvůrcům, že mě trápí.
zkoušela jsem hodně možností, jak dojít k výsledku, ale ta jediná správná se mě nechtěla dělat a nakonec to bylo ono :D :D
Dneska jsem to uhodla až na třetí pokus..no nevadí :D Ale jednoduché to bylo i kdžy seriál opět neznám :))
Konečne to mám! Po 7 hodinách. Ale toto bol obrovský podraz, lebo... no lebo! Kto má mať na to nervy? A kto má vedieť ako je to myslené? A skúmať všetko do podrobnosti? Ale tak aspoň som na to prišla nakoniec sama, hoci seriál nepoznám. :D Dúfam, že časom príde nejaký, ktorý budem poznať. Ale inak, klobúk dolu, je to naozaj dobrá hra na zapotenie sa.
Hanba mi!! Po 2 hodinách som konečne dala to čo ma napadlo ako prvé a ono to funguje :)
Dneska opravdu lehké stačilo mi tak 10 sekund :D
Tak dneska zatím nejtěžší a na druhý pokus, teda třetí, jednou jsem se překliknul. A zase jsem udělal tu chybu, co už jednou loni.
Dneska jsem se po otevření lekla, ale nebylo to vůbec těžké.... na první pokus a po pár vteřinách, snad mi to vydrží i v dalších dnech :D
jéé děkuju, že jste tady zařadili i tento seriál. Pro mě velice jednoduché na první pokus :)