Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
4. 12. 2014 / 10:53:03 (před 9 roky)
off

Hurááá! bože, to bolo hrozne frustrujúce vidieť to už o polnoci, vedela som to pomenovať, iba som to nejako nemohla dať dokopy.. Potom som nad tým rozmýšľala celú noc aj celé ráno a myslela som si o sebe, že som fakt hlúpa :D Už nikdy nechcem tento pocit zažiť :D

Editováno: 1x | Naposledy: 4. 12. 2014 / 12:23:07
BeautifulN
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
4. 12. 2014 / 11:24:07 (před 9 roky)
off

Dnes také napoprvé, ale řádně jsem se zapotila :D

Sela
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
4. 12. 2014 / 11:27:09 (před 9 roky)
off

od minulého roku mám tušení na jakém principu by to mělo být, ale odpovědi se mi stále nedostává.. dneska mě to vážně štve

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
4. 12. 2014 / 11:43:42 (před 9 roky)
off

ty kráso, já jsem kůl :D Po 30 minutách mě zo konečně trkne,co to je :D :D

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
cherrynka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
4. 12. 2014 / 11:55:05 (před 9 roky)
off

Dneska moc hezké! Poklona autorovi ;-)

Lepší lžička medu než kýbl ho*en ;-)
Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
4. 12. 2014 / 12:18:33 (před 9 roky)
off

Hele opatrně tady s těma nápovědama.. :) Dejte lidem šanci. Pokud někdo chce nápovědu tak mi napište do zpráv, nebo komukoli jinému, ale jsou lidi co se k tomu dostanou až večer a už to tady budou mít prakticky vyřešené?? To je na prd trochu ne?

A jinak já teda jsem taky strašně vděčná za kalendář... autoři jsou machři, ale doufám že přijde něco těžšího... jelikož jsem všechny čtyři měla během "vteřinky" vyřešené a ještě jsem u ničeho nemusela zapojovat mozek. I když asi je to opravdu tím, že už mám natrénováno z loňska... nevím s čím se dá ještě přijít :D

Vxxx
wexzuz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
4. 12. 2014 / 12:21:25 (před 9 roky)
off
Vxxx napsal(a):

Hele opatrně tady s těma nápovědama.. :) Dejte lidem šanci. Pokud někdo chce nápovědu tak mi napište do zpráv, nebo komukoli jinému, ale jsou lidi co se k tomu dostanou až večer a už to tady budou mít prakticky vyřešené?? To je na prd trochu ne?

A jinak já teda jsem taky strašně vděčná za kalendář... autoři jsou machři, ale doufám že přijde něco těžšího... jelikož jsem všechny čtyři měla během "vteřinky" vyřešené a ještě jsem u ničeho nemusela zapojovat mozek. I když asi je to opravdu tím, že už mám natrénováno z loňska... nevím s čím se dá ještě přijít :D

Tak třeba mě lidi celkem píšou :) Nikdy jim, ale nenapíšu o který seriál jde. Spíš jim trošku poradím na co se zaměřit nebo jim uniká :) A když ti to takhle někdo řekne, je to už jednoduché a lidem to docvakne . :)

Pravopis nebyl nikdy moje silná stránka.
Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
4. 12. 2014 / 12:24:14 (před 9 roky)
off
wexzuz napsal(a):

Tak třeba mě lidi celkem píšou :) Nikdy jim, ale nenapíšu o který seriál jde. Spíš jim trošku poradím na co se zaměřit nebo jim uniká :) A když ti to takhle někdo řekne, je to už jednoduché a lidem to docvakne . :)

Jj, já mám taky zaspamovanou poštu dotazy a prosbami o radu :D A nevadí mi to teda, a taky nikdy nikomu neřeknu přímo seriál. Já myslela spíš ty lidi, co tu ty rady píšou pro ostatní. Jak tady někdo postnul ten obrázek se zubním kartáčkem, nebo když někdo napíše v devět ráno "ty české názvy mi moc nejdou" ... víš jak.

Vxxx
Merenwen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
4. 12. 2014 / 12:31:39 (před 9 roky)
off

Tento seriál nepoznám, ale hádanka vymyslená úžasne:D Dnes som to dala až na 2.krát :)

Míša*
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
4. 12. 2014 / 12:34:12 (před 9 roky)
off
Vxxx napsal(a):

Jj, já mám taky zaspamovanou poštu dotazy a prosbami o radu :D A nevadí mi to teda, a taky nikdy nikomu neřeknu přímo seriál. Já myslela spíš ty lidi, co tu ty rady píšou pro ostatní. Jak tady někdo postnul ten obrázek se zubním kartáčkem, nebo když někdo napíše v devět ráno "ty české názvy mi moc nejdou" ... víš jak.

Tak vzhledem k tomu, že kartáček postnul tvůrce, aby poradil jak na to, asi to nevadí :D