Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Šmoulina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
4. 12. 2014 / 12:55:28 (před 9 roky)
off

Dneska spokojenost během minuty uhodnuto na první pokus :)

Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
4. 12. 2014 / 13:00:46 (před 9 roky)
off
Míša* napsal(a):

Tak vzhledem k tomu, že kartáček postnul tvůrce, aby poradil jak na to, asi to nevadí :D

Toho jsem si nevšimla, ale i tak mi to přišlo zbytečné... :D

Vxxx
Lavazza
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
4. 12. 2014 / 13:24:41 (před 9 roky)
off

Jeeeezis, konecne mi to docvaklo :D keby som nebola leniva na matiku, tak to uz mam davno

Tonight's the night. And it's going to happen again and again. It has to happen.
CUTE_BUT_PSYCHO
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
4. 12. 2014 / 13:33:11 (před 9 roky)
off
Lavazza napsal(a):

Jeeeezis, konecne mi to docvaklo :D keby som nebola leniva na matiku, tak to uz mam davno

Som na tom rovnako :D trápila som sa s tým od včera od pol noci a absolútne som nevedela :D a pri tom ten seriál poznám a mám ho rada :D
Ušla mi len taká maličkosť a kôli tomu som s tým nevedela pohnúť ďalej :D

I might be bad, but I am perfectly good at it.
Leksi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
4. 12. 2014 / 13:45:36 (před 9 roky)
off

Tak dnes mi to trvalo asi 15 minút :D treba sa na to len správne pozrieť a zapojiť hlavu :)

Paja1986
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
4. 12. 2014 / 14:12:13 (před 9 roky)
off

Dneska taky pohoda. Ale to bude jenom klid před bouří, než přijde ultra těžký okýnka :-D:-D

Lelouch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
4. 12. 2014 / 14:28:08 (před 9 roky)
off

Opat pohodicka, ak je clovek zvyknuty z minuleho roka, da sa to po chvili uhadnut :D

Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu?
SheppOne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
4. 12. 2014 / 14:28:43 (před 9 roky)
off
Vxxx napsal(a):

Jj, já mám taky zaspamovanou poštu dotazy a prosbami o radu :D A nevadí mi to teda, a taky nikdy nikomu neřeknu přímo seriál. Já myslela spíš ty lidi, co tu ty rady píšou pro ostatní. Jak tady někdo postnul ten obrázek se zubním kartáčkem, nebo když někdo napíše v devět ráno "ty české názvy mi moc nejdou" ... víš jak.

To, že jde o český název seriálu, snad napadne každýho, když to začíná na MĚ! Nechápu, co to má jako být za nápovědu.

Ferrari
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
4. 12. 2014 / 14:59:11 (před 9 roky)
off

Tak to mi dalo. :D Každý jak je to lehké, jsem si připadala jak idiot. Celou dobu jsem chápala princip hry, ale k ničemu mi to nebylo. Prostě to nešlo dát dohromady. Po bytě s tabletem jak blázen, koukala jsem na obrázek skoro i na záchodě a nakonec jsem to zázrakem vyřešila. :D Jako super, poklona tvůrcům. Teprve 4. den a já skoro v koncích. Co bude dál? :D A na seriál se snad kouknu, když mi dal tak zabrat. :D

Martysek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
4. 12. 2014 / 15:04:25 (před 9 roky)
off

Mě tedy nápověda od autora nebyla nic platná a to právě proto, že princip jsem chápala i předtím, ale prostě ne a ne mi to dojít v tomhle případě. Ale trochu mi pomohla jiná poznámka zde na foru, nebudu psát jaká, ale i tak mi to docvaklo, až když jsem viděla jméno seriálu vyhledané mezi jinýmy.

A já tedy doufám, že další dny lehčí nebudou, to by pak nebyla taková zábava, jen ať se zapotíme a potrápíme :-D