Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pořád nemám 3 )) nevím,tápu..
mnchuckster napsal(a):
To, že jde o český název seriálu, snad napadne každýho, když to začíná na MĚ! Nechápu, co to má jako být za nápovědu.
:D To jo no.
Dneska brnkačka... :D Na včerejšek stále nemůžu přijít, ještě jsem nečetla diskuzi, takže nevím nic :D
Poklona tvůrcům, hádanky vymysleli parádní.:) Krom první, kdy sem o řešení zakopla náhodou, doslova!:D, sem trocha zapřemýšlela u druhý ale i tak do 15 minut vyřešený a včerejší a dnešní byli skoro hned. *Ať žije průprava z loňska!:D*
Sem zvědavá s čím příjdou dál.:)
Maguša napsal(a):
Dneska brnkačka... :D Na včerejšek stále nemůžu přijít, ještě jsem nečetla diskuzi, takže nevím nic :D
..taky ne..
Klobúk dole pred tvorcami, nádherne vymyslená hádanka. Mne blondinke, trvalo asi tak 10 minut cakania na nejaky zablesk poznania, no ked nechodil pustila som si serialik na odreagovanie sa. Zhodou okolnosti prave ten, co bol v hadanke. Samozrejme ma to potom hned trklo :)
Dori napsal(a):
Pořád nemám 3 )) nevím,tápu..
To je jednoduché. I když neznáš moc anglických slov a nevíš, jak převést slovo na obrázku do množného tvaru, tak pořád stačí jen popsat proces, který vidíš jedním anglickým slovem a potom tě to už musí trknout, jinak ti není pomoci... ;)
domi158 napsal(a):
Klobúk dole pred tvorcami, nádherne vymyslená hádanka. Mne blondinke, trvalo asi tak 10 minut cakania na nejaky zablesk poznania, no ked nechodil pustila som si serialik na odreagovanie sa. Zhodou okolnosti prave ten, co bol v hadanke. Samozrejme ma to potom hned trklo :)
Tak to je ale vtipná náhoda ;)
Dadulinka napsal(a):
To je jednoduché. I když neznáš moc anglických slov a nevíš, jak převést slovo na obrázku do množného tvaru, tak pořád stačí jen popsat proces, který vidíš jedním anglickým slovem a potom tě to už musí trknout, jinak ti není pomoci... ;)
Díky, už to mám! :-D Tvoje nápověda byla super :) Seriál neznám... :(
Loni jsem to nehral, letos jsem si rikal, ze si to nesmim nechat ujit. :) Ale pomalu uz se tesim az to skonci a dozvim se vysledky, to naradi z 2-heho dne mi neda spat! :) Jinak to jde, i kdyz samozrejme na vic pokusu. Krome 3-tiho dne, tenhle serial nastesti sleduju. :)