Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pěkně prosím o nápovědu... :-)
Tohle už je letos potřetí co žádám o pomoc. Ale jinak to proste nejde. Prosím, prosím o pomoc!
Tak dneska mi to dalo vážně zabrat :D Už jsem to chtěla pomalu vzdát a žádat o nápovědu, ale pak mi v hlavě nějak svitlo :D Já nad tím totiž celou dobu přemýšlela ve špatným jazyce a ty peníze jsem taky špatně pojmenovávala (obzvlášť když jsem si hned vybavila hádanku z minulýho roku, což mě dost pletlo) :D Skvěle vymyšlený :)
mohla bych moc poprosit o napovedu na 12,13,14,16,18,19-nevim si stim vubec rady.dekuji mockrat
Dekuji moc za pomoc uz to mam vsechno :)
Tak dneska taky nevím, prosím nějakou nápovědu...
Jsem v koncích, horečky mi opravdu zatemnily mysl, takže se k řešení prostě sama nedoberu. Mohl by mi prosím někdo poslat nápovědu ke dnešku a případně i k 19.? :)
EDIT:Tak jo, bez nápovědy bych to vážně nedala
Taky se přidávám do dlouhé řady co žádá o nějaké nakopnutí, díky
Edit: Díky za nakopnutí :)
dneska vůbec netuším, ani mě nic nenapadá :/ kdo by byl tak hodný a poradil mi moc děkuji :)
Tak dneska nwm, lámu si nad tím hlavu už od rána. Prosím o nápovědu do zpráv.
Vážení přátelé, "jsem lulan".....
Nýbrž ani když jsem na seriál náhodou narazil v žebříčku, tak mě to netrklo :o((