Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
tak až na prvé som zataiľ ani jeden seriál nevidela...dneska až na druhý pokus, ale človek sa aspoň potrápi...hrám prvýkrát, ale paráda aspoň sa mám na čo každý deň tešiť :D
Tak jsem dneska mimořádně natvrdlá, protože to opravdu nechápu :-( Princip chápu, ale nemůžu na to prostě přijít :-( Dnes bude asi první nevyřešená hádanka.
kneznaL napsal(a):
Tak jsem dneska mimořádně natvrdlá, protože to opravdu nechápu :-( Princip chápu, ale nemůžu na to prostě přijít :-( Dnes bude asi první nevyřešená hádanka.
Počítej :)
mám to juchúú :) dali mi zabrať dvojka a dnešné aj keď je to ľahké ale ja som.. :D
[citace=Vxxx] Hele opatrně tady s těma nápovědama.. :) Dejte lidem šanci. Pokud někdo chce nápovědu tak mi napište do zpráv, nebo komukoli jinému, ale jsou lidi co se k tomu dostanou až večer a už to tady budou mít prakticky vyřešené?? To je na prd trochu ne?
Sama tu nápovedy nepíšem, ale čo sa nich týka, tak človek, ktorý si to chce vyriešiť sám, tak nebude klikať hneď na diskusiu a snaží sa na to prísť sám. A keď už na tú diskusiu klikne, znamená to, že už chce poradiť. Nepríde mi to teda až tak ako problém. I keď je tu jedna až moc veľká nápoveda, tú by som asi zmazala.
No neviem, mne je úplne jedno, či je to po česky, anglicky, svahilsky...keď sa pochopí princíp hádanky a napíše sa do vyhľadávača seriál, tak mu vybehne aj český aj anglický názov. To, že na Slovensku je to pod iným názvom je podľa mňa irelevantné, keďže tam máte možnosť si seriál vyhľadať. Horšie by bolo, kebyže to musíme napísať bez možnosti vyhľadania, to by už len bola výzva.
Čekááááám :) :)
Ešte 4 min :D
Už jenom tři minutky! :D