Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ševča napsal(a):
Potřebuju postrčit. Chápu, že v tom musím vidět nějaké stovky, sta či kila, ale i tak se nechytám. Děkuju předem.
hodnotu peněz jsem už zavrhla dávno, posledních pár hodin už pochybuju, jestli má vůbec nějaký význam to, že tam jsou peníze, a jestli PO jsou skutečně písmena nebo jde třeba o nulu... prostě vymeteno, protože podle všech je to uplně jednoduchý, ale pořád mě to baví:D
DrMovr7 napsal(a):
hodnotu peněz jsem už zavrhla dávno, posledních pár hodin už pochybuju, jestli má vůbec nějaký význam to, že tam jsou peníze, a jestli PO jsou skutečně písmena nebo jde třeba o nulu... prostě vymeteno, protože podle všech je to uplně jednoduchý, ale pořád mě to baví:D
Tak za tohle bych dala speciální odměnu, protože ty jsi tady minimálně dneska pravý hráč ;) A to myslím bez legrace... Držím pěsti, ať to vymyslíš!
Najdese nĕjaká hodná duše, která by mi pomohla? :-)
Tak letos podruhé prosím o postrčení, děkuji.
//Mlátím hlavou o zeď! Čím víc jednoduché to je, tím víc času nad tím strávím. Díky za pomoc.
Asi mě ukamenujete, ale díky pozdní hodině by se už mohlo říci, přemýšlejte česky :)
Mohli byste mi někdo prosím poradit dnešní a 15? Už jsem fakt v koncích :(
Ľudkovia poradte ja som v koncoch..rozmyslam nad tym ale robotra asi zatemnila mozog :D
Mozem nejaku dobru dusu poprosit o napovedu do spravy? Dnes na to nie a nie prist :(