Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
prosím o nakopnutí.. jak jsem to viděla tak mě akorát napadl serial z min.kalendáře
Vyřešeno. Tak a teď se můžu jít po zbytek večera bít do hlavy, protože se fakt stydím za to, že jsem na to nemohla přijít, přitom je to tak jednoduché :-D
Dneska je to nějaké zapeklité. Pokud by mi někdo napsal nápovědu do zpráv, byl bych za ni vděčný. :)
Díky za nápovědy, moc mi pomohly. :)
Už jsem snad vyzkoušela všechno, prosím o nakopnutí do zpráv a ještě o nápovědu k 15. a 19. moc, moc prosím.
Edit: Tak nakonec hotovo, děkuji za nápovědu.
Bola som presvedčená o tom, že mám to správne slovo, ale nemala som :D Našťastie som už na to prišla
Tak, nejako nato neviem prísť, niekto nápovedu? Vopred dakujem :)
Edit : Tak díky všetkým za nápovedy, nato by som dneska asi neprišiel. Až mi je to lúto :D
Vzdávám to a poníženě prosím o nápovědu, děkuju :)
Edit: Díky moc, teď se tluču do hlavy :D
vzdávám se. Prosím některou dobrou dušičku o pomoc. Díky předem. (Už se těším, jak se pak budu bít do hlavy, že jsem na to sama nepřišla :-D )
Edit: Díky všem za nápovědu. Potvrdila jsem si, že jsem idiot :-D. Je to tak jednoduché, že v tom člověk zbytečně hledá složitosti.
Tak jsem na to koukala, zkoušela všechna synonyma a nakonec jsem si napsala o nápovědu :-) A než jsem dostala nakopnutí, tak mi to najednou naskočilo...:-D Ach jo, ale opravdu dobře vymyšleno a jednoduše zpracováno, problém byl, dosadit to správné slovíčko.
Díky za hádanky, pěkně si trápím hlavu každé ráno v práci!