Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

ellenofausten
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
22. 12. 2014 / 10:56:05 (před 9 roky)
off

Ahojky, moc prosim o napovedu k 17.18.19.20.21.22. :) Moc diky.

crazy fan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
22. 12. 2014 / 11:03:56 (před 9 roky)
off

Tak po pěti minutách přemýšlení mi cvaklo :D

I'm a hopeless romantic with a dirty mind.
monika.t.cr
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
22. 12. 2014 / 11:12:39 (před 9 roky)
off
Vxxx napsal(a):

To zas bude poslední obrázek zklamání jako loni? :D (legrace.. ale hádanku na štědrý den bych uvítala..:D )

co bylo loni?

monika.t.cr
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
22. 12. 2014 / 11:13:59 (před 9 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Na Vánoce se odpočívá.

na Vánoce odpočívaj možná tak malý děti...

BabySunyeo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
22. 12. 2014 / 11:33:11 (před 9 roky)
off

Do.dvou sekund vyřešeno a to seriál ani neznám. Dneska opravdu lehké. Pokud se tu najde někdo co neví, tak se nebojte mi napsat, trochu vás nakopnu. :D

Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
22. 12. 2014 / 12:07:00 (před 9 roky)
off
monika.t.cr napsal(a):

co bylo loni?

Já už si nejsem jistá. Ale poslední okénko není hádanka. Bylo tam něco jako "Veselé Vánoce"...

Vxxx
Teruska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
22. 12. 2014 / 12:08:46 (před 9 roky)
off
monika.t.cr napsal(a):

co bylo loni?

loni byl v okýnku na štědrý den pouze dárek.. playlist, který nyní najdeš na horní liště mezi Soutěže a hry a Kalendář :)
Oceňuji jak celý adventní kalendář, tak i námahu, která vznikla při vytváření playlistu, nicméně jsem ho za celý rok neotevřela ani jednou :D trochu mě mrzí, že na štědrý den není také hádání, ten jeden den mi loni moooc chyběl a letos určitě bude znovu, vzhledem k tomu, jak jsem klepala 30. listopadu, že už konečně bude zase kalendář :D fakticky mě děsně baví :)

S láskou Tvá Teruška :)
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
22. 12. 2014 / 12:22:59 (před 9 roky)
off
Teruska napsal(a):

loni byl v okýnku na štědrý den pouze dárek.. playlist, který nyní najdeš na horní liště mezi Soutěže a hry a Kalendář :)
Oceňuji jak celý adventní kalendář, tak i námahu, která vznikla při vytváření playlistu, nicméně jsem ho za celý rok neotevřela ani jednou :D trochu mě mrzí, že na štědrý den není také hádání, ten jeden den mi loni moooc chyběl a letos určitě bude znovu, vzhledem k tomu, jak jsem klepala 30. listopadu, že už konečně bude zase kalendář :D fakticky mě děsně baví :)

Mě ne. Štědrý den je jediný den v roce, kdy zásadně nechodím na internet. Bývaly doby, kdy bych na to ani čas neměla, každopádně ten den ani na skok, tak by mi to bylo líto.

Olinka8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
22. 12. 2014 / 12:23:49 (před 9 roky)
off

Na první pokus dnes po včerejší nápovědě :D

Teruska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
22. 12. 2014 / 12:26:50 (před 9 roky)
off
ševča napsal(a):

Mě ne. Štědrý den je jediný den v roce, kdy zásadně nechodím na internet. Bývaly doby, kdy bych na to ani čas neměla, každopádně ten den ani na skok, tak by mi to bylo líto.

Jo takhle jsem nad tím vůbec nepřemýšlela... já dřív teda taky na internet vůbec nechodila.. ted sice nezapínám PC, ale bez internetu v telefonu bych nevydržela ani minutu, takže mi nějak nedochází, že takovej magor závislej jsem jen já :D

S láskou Tvá Teruška :)