Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
22. 12. 2014 / 12:33:16 (před 9 roky)
off

Nicméně dneska jsem to uhádla hned. Kdykoliv jsem potřebovala, všichni byli hodní a pomohli mi, takže se kdyžtak ozvěte, kdyby bylo třeba.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
22. 12. 2014 / 12:43:58 (před 9 roky)
on
Teruska napsal(a):

loni byl v okýnku na štědrý den pouze dárek.. playlist, který nyní najdeš na horní liště mezi Soutěže a hry a Kalendář :)
Oceňuji jak celý adventní kalendář, tak i námahu, která vznikla při vytváření playlistu, nicméně jsem ho za celý rok neotevřela ani jednou :D trochu mě mrzí, že na štědrý den není také hádání, ten jeden den mi loni moooc chyběl a letos určitě bude znovu, vzhledem k tomu, jak jsem klepala 30. listopadu, že už konečně bude zase kalendář :D fakticky mě děsně baví :)

A protože jste nevděčníci, tak letos nebude ani dárek ani hádanka. :-P

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
BBQ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
22. 12. 2014 / 12:45:00 (před 9 roky)
off

Tak jsem si dneska zase zvedla, po včerejším okýnku, sebevědomí. :D

vojtymumy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
22. 12. 2014 / 13:08:58 (před 9 roky)
off
Toldist napsal(a):

To nás fakt strašně štve admine :D Si myslíš, že jsi nějaký king nebo co :D

Fruiko JE král. Na SZ múj rozhodně. To, kolik péče SZ království věnuje, přináší spoustě lidí radost a zábavu. A já za to z cekého srdce děkuji.

BooBak
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
22. 12. 2014 / 13:09:20 (před 9 roky)
off

Prosím o nápovědu ke dni 19. , 21. a 22.

Boo Bák
Airasza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
22. 12. 2014 / 13:14:30 (před 9 roky)
off
vojtymumy napsal(a):

Fruiko JE král. Na SZ múj rozhodně. To, kolik péče SZ království věnuje, přináší spoustě lidí radost a zábavu. A já za to z cekého srdce děkuji.

Amen :)

Proč plýtvat čas na ztracené, život se stejně sebere a půjde dál.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
22. 12. 2014 / 13:18:50 (před 9 roky)
on
vojtymumy napsal(a):

Díky. Naštěstí tu mám spoustu pomocníků, bez kterých by to nešlo.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
simuska02
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
22. 12. 2014 / 13:24:01 (před 9 roky)
off

Napoprvé :) dneska jednoduchoučké.

Toldist
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
22. 12. 2014 / 13:27:28 (před 9 roky)
off

Fruiko můj král nikdy nebude, pro mě bude navždycky člověk, který touží, aby ho tady všichni chválili, děkovali mu a klaněli se mu :D Pokud ho to nebaví, nemá to dělat. Já ocenuju co udělal, ale čeho je moc, toho je příliš. Takovýhle povyšování úplně nesnáším

Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
22. 12. 2014 / 13:30:52 (před 9 roky)
off
Teruska napsal(a):

loni byl v okýnku na štědrý den pouze dárek.. playlist, který nyní najdeš na horní liště mezi Soutěže a hry a Kalendář :)
Oceňuji jak celý adventní kalendář, tak i námahu, která vznikla při vytváření playlistu, nicméně jsem ho za celý rok neotevřela ani jednou :D trochu mě mrzí, že na štědrý den není také hádání, ten jeden den mi loni moooc chyběl a letos určitě bude znovu, vzhledem k tomu, jak jsem klepala 30. listopadu, že už konečně bude zase kalendář :D fakticky mě děsně baví :)

No joooo vlastně. Na to jsem úplně zapomněla. Taky jsem to neotevřela ani jednou :D AŽ dnes teda. Abych se koukla co to umí :D

Vxxx