Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nicméně dneska jsem to uhádla hned. Kdykoliv jsem potřebovala, všichni byli hodní a pomohli mi, takže se kdyžtak ozvěte, kdyby bylo třeba.
Teruska napsal(a):
loni byl v okýnku na štědrý den pouze dárek.. playlist, který nyní najdeš na horní liště mezi Soutěže a hry a Kalendář :)
Oceňuji jak celý adventní kalendář, tak i námahu, která vznikla při vytváření playlistu, nicméně jsem ho za celý rok neotevřela ani jednou :D trochu mě mrzí, že na štědrý den není také hádání, ten jeden den mi loni moooc chyběl a letos určitě bude znovu, vzhledem k tomu, jak jsem klepala 30. listopadu, že už konečně bude zase kalendář :D fakticky mě děsně baví :)
A protože jste nevděčníci, tak letos nebude ani dárek ani hádanka. :-P
Tak jsem si dneska zase zvedla, po včerejším okýnku, sebevědomí. :D
Toldist napsal(a):
To nás fakt strašně štve admine :D Si myslíš, že jsi nějaký king nebo co :D
Fruiko JE král. Na SZ múj rozhodně. To, kolik péče SZ království věnuje, přináší spoustě lidí radost a zábavu. A já za to z cekého srdce děkuji.
vojtymumy napsal(a):
Fruiko JE král. Na SZ múj rozhodně. To, kolik péče SZ království věnuje, přináší spoustě lidí radost a zábavu. A já za to z cekého srdce děkuji.
Amen :)
vojtymumy napsal(a):
Díky. Naštěstí tu mám spoustu pomocníků, bez kterých by to nešlo.
Fruiko můj král nikdy nebude, pro mě bude navždycky člověk, který touží, aby ho tady všichni chválili, děkovali mu a klaněli se mu :D Pokud ho to nebaví, nemá to dělat. Já ocenuju co udělal, ale čeho je moc, toho je příliš. Takovýhle povyšování úplně nesnáším
Teruska napsal(a):
loni byl v okýnku na štědrý den pouze dárek.. playlist, který nyní najdeš na horní liště mezi Soutěže a hry a Kalendář :)
Oceňuji jak celý adventní kalendář, tak i námahu, která vznikla při vytváření playlistu, nicméně jsem ho za celý rok neotevřela ani jednou :D trochu mě mrzí, že na štědrý den není také hádání, ten jeden den mi loni moooc chyběl a letos určitě bude znovu, vzhledem k tomu, jak jsem klepala 30. listopadu, že už konečně bude zase kalendář :D fakticky mě děsně baví :)
No joooo vlastně. Na to jsem úplně zapomněla. Taky jsem to neotevřela ani jednou :D AŽ dnes teda. Abych se koukla co to umí :D