Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Poprvé prosím o radu a to ke včerejší hádance.. Pořád koukám na ty stovky a nemůžu se hnout z místa.. :( Moc díky..
Človek nie je od štvrtku na nete, nemôže hádať okienka, a očividne som vyšla z cviku za tie 4 dni :DD ..pretože som nad Fisher-om dumala neskutočne dlho, a dokonca na sobotné okienko (Môj najôbľubenejšííí seriál!!!!) som pozerala ako idiot a vymýšlala úplné hovadiny :D
.. a ešte stále civíím na dnešnú hádanku a včerajšie bankovky mi tiež dávajú zabrať :D Takže ak sa nájde dobrá duša ochotná pomôcť s dneškom a včerajškom, budem happyyyyy :)
EDIT. Krava... ten dnešok je úplne triviáálny, stačilo sa ešteraz poriadne pozrieť..takže prosím nápovedu iba ku včerajšku =P
daniela.s0506 napsal(a):
Poprvé prosím o radu a to ke včerejší hádance.. Pořád koukám na ty stovky a nemůžu se hnout z místa.. :( Moc díky..
Je nás takových povícero... :)
Drunk_Queen napsal(a):
Lidi, fakt nechápete srandu?
Některým je asi cizí pojem slova sarkasmus. :)
dnes sa prvý šup :D kto by chcel s hocičím poradiť nech napíše :)
Dnes na poprvé během asi 15 vteřin, nejdříve jsem se zalekl a chtěl otevírat forum, ale pak mi to hned došlo díky našeptávači :)
najprv som na to asi minutu cumel jak baca na tuzex, a potom na v sekunde osvietilo :-)
Hohohoooo, dnes za 5 vteřin :)))
proč vlastně není zobrazená v lonském kalendáři hádanka ze 24. prosince?