Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Toldist napsal(a):
Fruiko můj král nikdy nebude, pro mě bude navždycky člověk, který touží, aby ho tady všichni chválili, děkovali mu a klaněli se mu :D Pokud ho to nebaví, nemá to dělat. Já ocenuju co udělal, ale čeho je moc, toho je příliš. Takovýhle povyšování úplně nesnáším
Tak zase poruším svoje předsevzetí, že se nebudu do ničeho plést, ale ty máš fakt dost. Musíš mít hodně suchopárný život, když to co Fruiko napsal bereš jako povyšování. Nepřála bych ti zažít chování admina na jiném webu s podobným zaměřením (aby nedošlo k omylu titulky.xyz nemyslím), protože jeho aroganci a sebestřednost bys asi nepřežil.
A abych nebyla OT, dnešní hádanka mi po včerejšku pěkně zvedla sebevědomí. ;^)
Dnes jednoduché ale ten včerejšek stále ne a ne naskočit :/
EDIT: A hned jak jsem to dopsala, tak mě trkla ještě jedna věc a ono je to správně. Takže heslo zní: Nikdy se nevzdávej :D
ainny napsal(a):
Tak zase poruším svoje předsevzetí, že se nebudu do ničeho plést, ale ty máš fakt dost. Musíš mít hodně suchopárný život, když to co Fruiko napsal bereš jako povyšování. Nepřála bych ti zažít chování admina na jiném webu s podobným zaměřením (aby nedošlo k omylu titulky.xyz nemyslím), protože jeho aroganci a sebestřednost bys asi nepřežil.
A abych nebyla OT, dnešní hádanka mi po včerejšku pěkně zvedla sebevědomí. ;^)
Můj názor, prostě mi to tak připadá, sám jsem byl admin a sám jsem byl ve společnosti adminů, vím jaké to je a vím jakou práci to obnáší, ale aby tady psal admin, že jsme nevděčníci - je přehnaný, nevím co by chtěl
Nemusím ani pořádně ty věci číst, abych věděl, že se tady všichni stejně zastanou admina i přes fakt že napsal, co napsal. :D
Fruiko napsal(a):
A protože jste nevděčníci, tak letos nebude ani dárek ani hádanka. :-P
pff.. to není nevděčnost.. vždyt jsem psala, že oceňuji jak adventní kalendář, tak i námahu, kterou do všeho celý tým dal... jen jsem projevila svůj názor :( ted jsem teda smutná z toho, že vyzněl jako nevděčnost :(
Vxxx napsal(a):
No joooo vlastně. Na to jsem úplně zapomněla. Taky jsem to neotevřela ani jednou :D AŽ dnes teda. Abych se koukla co to umí :D
Určitě až potom, co jsem tu připomněla, že to na stránce vůbec je co ?:D já to otevřela 24.12.2013 :D a to bylo taky naposled :D seriálová hudba mě moc neláká :D ty seriály jsou lepčejší :D
Toldist napsal(a):
Můj názor, prostě mi to tak připadá, sám jsem byl admin a sám jsem byl ve společnosti adminů, vím jaké to je a vím jakou práci to obnáší, ale aby tady psal admin, že jsme nevděčníci - je přehnaný, nevím co by chtěl
Já si myslím, že Fruiko to o těch nevděčnících nemyslel až tak doslova... a jestli ano, tak nevím, proč by měl být problém trochu vděku ukázat.
Já jsem za tenhle web ráda a kalendář je prostě perfektní. Já bych tolik trpělivosti se všema neměla....
Lidi, fakt nechápete srandu?
Po pro mě dlouhý době beznaděje, potu a dřiny, dnes odreagovačka. Hlavně bez nápovědy.
:( najde se mezi vámi hodná duše která mi poradí menší nápovědou do zpráv ..už tam nic nevidím. Chybí mi okénko 18, 19, 20, 21 a 22 :(
EDIT: tak už mám vše splněno..připadám si jako retard že jsem to neviděla hned :D děkuji za nápovědu Toldist :)