Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o nápovědu k dnešku i včerejšku... jsem v koncích, prosila jsem už nevím kolikrát a nikdo nic. :D Co jsem komu udělala? :-D
Wow,konečně poprvé a téměř bez přemýšlení ^^ :D
5 vteřin, skoro nuda :D
Tak už poslední dvě okýnka.. To to uteklo :) Už vidím, jak se s nimi budu mořit a salát za mě udělá bůhvíkdo a řízky připálím :D
Olca napsal(a):
Já si myslím, že Fruiko to o těch nevděčnících nemyslel až tak doslova... a jestli ano, tak nevím, proč by měl být problém trochu vděku ukázat.
Já jsem za tenhle web ráda a kalendář je prostě perfektní. Já bych tolik trpělivosti se všema neměla....
Já myslím, že ten smailík to tam vyjadřoval dost jasně, i když chápu, že v psaném projevu někteří mají problém odhalit citové zabarvení.
Sákryš, nějak až moc podezřele lehký.... tak zase čekám zítra něco zapeklitýho :)
Toldist napsal(a):
Fruiko můj král nikdy nebude, pro mě bude navždycky člověk, který touží, aby ho tady všichni chválili, děkovali mu a klaněli se mu :D Pokud ho to nebaví, nemá to dělat. Já ocenuju co udělal, ale čeho je moc, toho je příliš. Takovýhle povyšování úplně nesnáším
Len sa mi potvrdzuje to čo som si o tebe na základe tvojich minulých príspevkov myslela. Si asi taký typ človeka čo vyhľadáva silou moc spory a musí si svoj(stupídny) názor pretlačiť za každú cenu.A každý asi okrem teba pochopil ako to Fruiko myslel, keď vetu zakončil takýmto smajlom :P
Mohl by mě někdo naťuknout?Lámu si s tím hlavu od rána. :(