Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak jestli si děláte srandu ze sebepovyšování, okay then :D
Konečně!!! Mám včerejšek i dnešek!!! Děkuju všem rádcům :D (bylo jich více, jelikož jsem naprostý idiot)... mám pocit, že v samotném závěru je to těžší a těžší, ale to je tím, že jsem prostě větší a větší blbec. :D Díky. :)
Fruiko napsal(a):
Já myslím, že ten smailík to tam vyjadřoval dost jasně, i když chápu, že v psaném projevu někteří mají problém odhalit citové zabarvení.
Jestli to nebude tím, jak tady spousta lidí poslední tři týdny neustále mlátí hlavou do zdi :-)
Prosím niekto nápovedu na včerajšok? :)
Konečně po delší době jsem uhádla hádanku na první pokus, dnes asi jedna z nejrychlejších. Seriál vůbec neznám.
Dee Dee 81 napsal(a):
Jestli to nebude tím, jak tady spousta lidí poslední tři týdny neustále mlátí hlavou do zdi :-)
Tak tohle by bylo dost možné :D:D
Fruiko napsal(a):
Já myslím, že ten smailík to tam vyjadřoval dost jasně, i když chápu, že v psaném projevu někteří mají problém odhalit citové zabarvení.
Evidentně ani ten smajlík tomu moc nepomohl, příště by to možná chtělo poznámku pod čarou :D
sabrinaCZ napsal(a):
Pěkný večer,
můžu poprosit o nápovědu ke včerejšímu a dnešnímu okénku?Děkuji
to jako vážně? vždyt tam ten seriál máš defakto napsanej.... taky nejsem žádnej génius, ale tohle je uplně triviální
Tak dnešek pro mě zatím úplně nejlehčí, ale on je opravdu lehký...tak už jen zítřek :(