Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Toldist napsal(a):
Fruiko můj král nikdy nebude, pro mě bude navždycky člověk, který touží, aby ho tady všichni chválili, děkovali mu a klaněli se mu :D Pokud ho to nebaví, nemá to dělat. Já ocenuju co udělal, ale čeho je moc, toho je příliš. Takovýhle povyšování úplně nesnáším
Ne že bych ti do toho chtěl kecat, ale předveď se :) Web má dneska kdekdo, to nic neznamená. Sám jsi na něj určitě nebyl, vzhledem ke tvé mizerné stylistice či neschopnosti si po sobě přečíst pár slov.
Toldist napsal(a):
Můj názor, prostě mi to tak připadá, sám jsem byl admin a sám jsem byl ve společnosti adminů, vím jaké to je a vím jakou práci to obnáší, ale aby tady psal admin, že jsme nevděčníci - je přehnaný, nevím co by chtěl
No tož to to muselo vypadat, jak tak ten tvůj příspěvek čtu.
Na internetu jsem se jednou dočetla, že ironie je nejnižší forma vtipu. Chudák člověk, který ani tuhle formu nepochopí.
prosím o radu aspon prvni pismenko nebo nejakou napovedu jse, dnes mimon :) Díky
Poprvé prosím o radu a to ke včerejší hádance.. Pořád koukám na ty stovky a nemůžu se hnout z místa.. :( Moc díky..
Človek nie je od štvrtku na nete, nemôže hádať okienka, a očividne som vyšla z cviku za tie 4 dni :DD ..pretože som nad Fisher-om dumala neskutočne dlho, a dokonca na sobotné okienko (Môj najôbľubenejšííí seriál!!!!) som pozerala ako idiot a vymýšlala úplné hovadiny :D
.. a ešte stále civíím na dnešnú hádanku a včerajšie bankovky mi tiež dávajú zabrať :D Takže ak sa nájde dobrá duša ochotná pomôcť s dneškom a včerajškom, budem happyyyyy :)
EDIT. Krava... ten dnešok je úplne triviáálny, stačilo sa ešteraz poriadne pozrieť..takže prosím nápovedu iba ku včerajšku =P
daniela.s0506 napsal(a):
Poprvé prosím o radu a to ke včerejší hádance.. Pořád koukám na ty stovky a nemůžu se hnout z místa.. :( Moc díky..
Je nás takových povícero... :)
Drunk_Queen napsal(a):
Lidi, fakt nechápete srandu?
Některým je asi cizí pojem slova sarkasmus. :)
dnes sa prvý šup :D kto by chcel s hocičím poradiť nech napíše :)
Dnes na poprvé během asi 15 vteřin, nejdříve jsem se zalekl a chtěl otevírat forum, ale pak mi to hned došlo díky našeptávači :)