Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

WhiteSparkle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
23. 12. 2014 / 00:09:26 (před 9 roky)
off

Eh, stačí mi vidět písmena a můj úspěšně vytvořený blok z písmenkových šifer se hned aktivuje...

zuzzz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
23. 12. 2014 / 00:09:42 (před 9 roky)
off
wexzuz napsal(a):

Dneska super bomba. Musím si však rozšířit znalost angličtiny. Bez překladače ani ránu. Trošku mĕ to zmátlo, ale nakonec 1. Pokus byl ten správný

Omlouvám se, ale to mi přijde jako větší nápověda, než by se tu zatím měla objevit.

Toldist
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
23. 12. 2014 / 00:09:45 (před 9 roky)
off

Kdo chce s dneškem poradit, napište :D

Cammie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
23. 12. 2014 / 00:09:45 (před 9 roky)
off

Tak tohle pro mě asi nejjednodušší spolu s jedničkou :). Celý měsíc jsem na něj čekala :D Jdu chrupat, kdyby něco ráda poradím až vstanu :)

Dee Dee 81
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
23. 12. 2014 / 00:09:48 (před 9 roky)
off

Tak letos splněno a nastává roční čekání :-)

Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
23. 12. 2014 / 00:10:05 (před 9 roky)
on

Mno, tak jsem to otevřela a první myšlenka: "What the frak?", zavřela jsem to, že na to dneska už mozkové buňky nemám, ale tak, nedalo mi to, otevřu to podruhé a říkám si, že prostě netuším, ledaže by to byl...a ono to fakt bylo ono :D

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
23. 12. 2014 / 00:10:16 (před 9 roky)
off

Já si už říkala, že na to budu muset jít přes chemii :D. Pak mě nějak klepnul tenhle seriál, tak jsem si řekla, že to zkusím... Trefa! :D

dustter25
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
23. 12. 2014 / 00:10:27 (před 9 roky)
off
zuzzz napsal(a):

Omlouvám se, ale to mi přijde jako větší nápověda, než by se tu zatím měla objevit.

To už je stejně jedno :D to už se tu jednou řešilo a stejně se to nijak nevyřeší :D

Love is in the air? Wrong. Nitrogen, Oxygen, Argon and Carbon Dioxide are in the air!
curling
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
23. 12. 2014 / 00:10:44 (před 9 roky)
off

Hotovo..i když netuším logiku této hádanky..jinak hodně populární seriál...

curling
Merenwen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
23. 12. 2014 / 00:10:48 (před 9 roky)
off
Toldist napsal(a):

Jdi do háje ty stylistiko :D Mám si po sobě něco číst a dodržovat pravopis, když píšu do fora a ty jsi hodně mimo ne? Jo a nevypadalo to nijak, dělal jsem admina tři měsíce a nemohl jsem spolupracovat s namyšlenýma, vůbec mi nepřišlo, že to dělali pro zábavu ale aby mohli do někoho rýt.

Ako sa dívam tak sa dívam, ale jediný na širokom okolí kto tu do niekoho ryje si ty! Tak možno si chybu hľadal u nesprávnych ľudí...strašne si ma dnes pobavil :DDD