Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Chytila ma veru panika pri zahliadnutí chemie, ale nakoniec aká super hádanka! Aj keď som na to išla úplne strašne vedecky najskôr :D
Sakra to uz jsou zitra Vanoce ??? :D
Lollie napsal(a):
Chytila ma veru panika pri zahliadnutí chemie, ale nakoniec aká super hádanka! Aj keď som na to išla úplne strašne vedecky najskôr :D
Jsem ráda, že jsem nebyla jediná, kterou při myšlence na chemii chytila panika :D :D
Butcher napsal(a):
Sakra to uz jsou zitra Vanoce ??? :D
Ne :)
Chachachááá. :D
Konečně nějaký pořádný seriál, který sleduju a mám ráda :) Zrovna když mě to začalo bavit, tak kalendář musí skončit. Loni v posledním políčku hádanka už nebyla, ale byl tam playlist, zajímalo by mě, co tam bude letos :)
Airasza napsal(a):
Jsem ráda, že jsem nebyla jediná, kterou při myšlence na chemii chytila panika :D :D
Moje první myšlenka bylo: "Hm, chemie. To je fajn, ta mi vždycky šla. To bude rychlé." Ale nebylo to rychlé - pořád to nevím :)
Já to celou dobu zkoušela s jiným slovem..kdybych dala to druhé, tak mě to napadne hned..:D
Mazané. Tak jsem rád, že jsem si zopakoval tabulku chemických prvků a zjistil, co jsou všechny ty prvky zač.
tý jo, já to mám, byl to tip a on vyšel, ale teď budu dumat, proč je to tak:)
děkuji tvůrcům za krásné zpestření adventního času