Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Vyřešeno, ale vůbec to nechápu, jenom jsem si to tak tipla, takže se těším na řešení. :D
Od půlnoci F5kuju kalendář že chci mít aspoň jednou první uhádnuto a místo toho následoval pocit hrůzy z chemie... :D
No nakonec jsem na to přišla. Tak jednoduché! :D Fruiko umí zmást :D
Lill napsal(a):
Ahaaa.. got it.. to je také smutné, že advent zase skončil :(
Som zvedavá, čo je v 24. okničku, jeden tip mám, uvidím, či mi vyjde.
Dúfam, že sa tvorcovia nedali znechutiť zopár jedincami, ktorí mali moc rečí a že pripravia kalendár aj budúci rok :-)
Akorát se obávám, že už došly známý seriály. Letos bylo 7 z topky, s loňskýma 11 to je skoro 1/5. Zrébusovatelných tam už moc nebude...
Moje první myšlenka byla. "No co to sakra je?" Dumal jsem nad tím dlouho, až mě to najednou napadlo ani nevím jak. Super hádanka.
Cori napsal(a):
Od půlnoci F5kuju kalendář že chci mít aspoň jednou první uhádnuto a místo toho následoval pocit hrůzy z chemie... :D
No nakonec jsem na to přišla. Tak jednoduché! :D Fruiko umí zmást :D
To Biskin, zadání bylo volnější.
Fruiko napsal(a):
Akorát se obávám, že už došly známý seriály. Letos bylo 7 z topky, s loňskýma 11 to je skoro 1/5. Zrébusovatelných tam už moc nebude...
Tak příští rok zas bude nabito letošníma novinkama :) Nevím jak moc dopředu to tvoříte, ale minimálně jarní novinky a možná i podzimní :) Z letošních se taky pár novinek objevilo :)
všem to zapaluje, jen mně ne....
Fíha, super hádanka, nikdy by ma nenapadlo, že sa dá ten seriál zobraziť takto :D