Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Každopádně u letošních vysvětlivek jsem nejvíc zvědav na 7, 15, 20 a 21. :D
Super hádanka. Seriál byl můj první tip, ale pak jsem začala moc přemýšlet. Po dvou letech už bych měla být chytřejší a nedělat pořád ty stejné chyby. :D Poslední za námi, co si jen teď bez kalendáře počnu (kromě toho, že se konečně vyspím :D)? Díky Fruikovi a spol za zpříjemnění předvánočního shonu.
dustter25 napsal(a):
Každopádně u letošních vysvětlivek jsem nejvíc zvědav na 7, 15 a 20. :D
Toto stále nechápeš? :-O Jakto, že ti to nedošlo po vyluštění? :D
Fruiko napsal(a):
Akorát se obávám, že už došly známý seriály. Letos bylo 7 z topky, s loňskýma 11 to je skoro 1/5. Zrébusovatelných tam už moc nebude...
Tak niekedy som práve tie známejšie nevedela.. Ono ak je dobre nakreslená hádanka, uhádnuť by to snáď malo ísť.
Mam to spravne ale vubec netusim proc :D:D:D proste sem to tam napsal a ono to bylo ono ikdyz jsem to vubec necekal:D
dustter25 napsal(a):
Každopádně u letošních vysvětlivek jsem nejvíc zvědav na 7, 15, 20 a 21. :D
Všetko je úplne logické, neviem čo na tom nechápeš :D
Pro dnešek uhodnuto. Jsem zvědavá, co si tvůrci pro nás připravili na Štědrý den. Každopádně bych jim chtěla poděkovat, že si dali tu práci a připravili pro nás tuhletu předvánoční zábavu. Díky, jste super! :-)
:D :D Teď ještě koukám na dnešní obrázek a musím se hrozně smát :D Sice už jsem to uhodla ale vlastně až teď jsem si uvědomila celý ten obrázek :D :D :D Takovej výsměch přímo :D
milcal napsal(a):
všem to zapaluje, jen mně ne....
Mně taky ne, no stress...