Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
yuriy napsal(a):
Zas som siel na to moc zlozito a ono to jeden z mojich oblubenych :D
Když jsem si přečetla tento komentář, tak se mi název zjevil jako nic :D. Nevím z jakého důvodu :D. Brala jsem to moc složitě. I ty Biskine! :D :D Jinak konečně něco, co mě hodně potěšilo. Divím se, že mě to nenapadlo hned.
mám to, ale nechápu to :D nějak jsem to dala, ale opravdu zvláštní :) jsem ráda za tento seriál, páč ho mám opravdu, ale opravdu ráda :) děkuji moc, že jste si na něj vzpomněli :) už se těším na zítřejší okýnko :) zase bude po "zábavě" :(
Keď som otvorila okno, tak som sa trochu zarazila, pretože som neviem prečo bola presvedčená, že ten seriál bol aj v minuloročnom kalendári... Ale po chvíľke som to predsa len skúsila a na prví pokus :)
Chytila ma veru panika pri zahliadnutí chemie, ale nakoniec aká super hádanka! Aj keď som na to išla úplne strašne vedecky najskôr :D
Sakra to uz jsou zitra Vanoce ??? :D
Lollie napsal(a):
Chytila ma veru panika pri zahliadnutí chemie, ale nakoniec aká super hádanka! Aj keď som na to išla úplne strašne vedecky najskôr :D
Jsem ráda, že jsem nebyla jediná, kterou při myšlence na chemii chytila panika :D :D
Butcher napsal(a):
Sakra to uz jsou zitra Vanoce ??? :D
Ne :)
Chachachááá. :D
Konečně nějaký pořádný seriál, který sleduju a mám ráda :) Zrovna když mě to začalo bavit, tak kalendář musí skončit. Loni v posledním políčku hádanka už nebyla, ale byl tam playlist, zajímalo by mě, co tam bude letos :)
Airasza napsal(a):
Jsem ráda, že jsem nebyla jediná, kterou při myšlence na chemii chytila panika :D :D
Moje první myšlenka bylo: "Hm, chemie. To je fajn, ta mi vždycky šla. To bude rychlé." Ale nebylo to rychlé - pořád to nevím :)