Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já to celou dobu zkoušela s jiným slovem..kdybych dala to druhé, tak mě to napadne hned..:D
Mazané. Tak jsem rád, že jsem si zopakoval tabulku chemických prvků a zjistil, co jsou všechny ty prvky zač.
tý jo, já to mám, byl to tip a on vyšel, ale teď budu dumat, proč je to tak:)
děkuji tvůrcům za krásné zpestření adventního času
Ta šipka tam k něčemu je? :cD
Locke napsal(a):
Moje první myšlenka bylo: "Hm, chemie. To je fajn, ta mi vždycky šla. To bude rychlé." Ale nebylo to rychlé - pořád to nevím :)
To se poddá, pak si budeš nadávat, jak to bylo triviální :))
Super hádanka. A jako bonus jsem si rozšířila na Wikipedii znalosti o vzácných plynech:)))
Danielle napsal(a):
Já to celou dobu zkoušela s jiným slovem..kdybych dala to druhé, tak mě to napadne hned..:D
Taktéž. :)
Jinak potlesk tvůrcům, tahle byla fakt elegantní.
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Ta šipka tam k něčemu je? :cD
Niéééé, opäť ty :D
Danielle napsal(a):
taky jsem tam cpala jiné slovo... ach jo
Nevím, jestli se sem ještě v nejbližších dnech vrátím, tak přeju všem šťastné a veselé ;). Letos stál kalendář vážně za to, takže díky všem, co za ním stojí. Místy bylo hádání velmi zábavné :D. A opravdu ta dnešní, poslední hádanka je tou pomyslnou třešničkou. Alespoň pro mě ano.