Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Otevřu... a polévá mě smrtelný pot. Mendělejev, chemie! Okamžitě mi naskakuje ta protivná chemikářka ze střední, která po nás chtěla rovnici zmýdelňování, či jak se tomu říkalo :D Pak se kouknu líp... a hele :D je to tam za 2 minutky.
Dnes opäť jednoduché a opäť na prvýkrát :) Až by niekto potreboval nápovedu, rada v správe poradím ;)
Panečku, to mám zas nad čím přemýšlet :D Stále ne a ne se na to podívat ze správného úhlu.
Jako chemik jsem se nejdřív ztrapnila tím, že jsem nevěděla, co to je za prvek. Pak si odříkávám stále dokola HErbert NEchtěl ARmádní KRasavici... Nakonec přemýšlím, proč jsou tam tak divně přidány ty poslední plyny... :D
Skvělá hádanka, ale vzácné plyny mě zmátly dokonale. :D
škoda, že to dnes bylo na první výstřel i myšlenku... mohl jsem se s posledním políčkem potrápit víc... ;-)
...a děkuji tvůrcům za úžasnou hru !! ;-)
Najprv mendelejev a pomaly som startoval google, nech si oprasim vzorce. Preistotu skusam pernikovy tata. potom pozriem lepsie... a cvak! Je to tam.
jarkn napsal(a):
Najprv mendelejev a pomaly som startoval google, nech si oprasim vzorce. Preistotu skusam pernikovy tata. potom pozriem lepsie... a cvak! Je to tam.
Hej toho jsem tam nejdřív cpala taky! :D :D
Tiež veľká vďaka za celý kalendár! Fruikovi za nápady a Biskinovi za prevedenie :-)
Kruciš, dneska až na druhý pokus .... pěkně jste mě, milí tvůrci, zmátli :D ... jinak skvěle uděláno :)
Airasza napsal(a):
Hej toho jsem tam nejdřív cpala taky! :D :D
Breaking Bad jsem tam také cpal :D