Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já jsem teda fakt expert. :D Koukám na to od půlnoci, absolutně netuším, pak na to po chvilce kouknu a cvak. :D Ještě jsem se koukala do watchlistu a i přesto, že tam ten seriál mám, tak mi to nedocvaklo. :D Dneska opravdu geniálně vyjádřená hádanka. :D
Michell napsal(a):
no nevím jak ostatním, ale já se u skoro každé hádanky nasrala, takže pro mě to moc zábava nebyla. Od cca 3. den jsem denně otevírala jen kvůli trofeji, protože mě to narozdíl od minulého roku, kdy jsem se nemohla denně dočkat půlnoci, letos zoufale nebavilo. Téměř žádný seriál letos neznám ani podle názvu, natož abych ho sledovala a to si troufnu říci, že mám hodně velký přehled o seriálech, takže asi tak. Kdyby byl kalendář příští rok ve stejném duchu jako loni, tak bych se vůbec nezlobila. Co jsem tak koukala, tak je ještě dost známých seriálů, na které hádanky vymyslet jdou :)
Lépe bych to nevyjádřil. :)
Michell napsal(a):
no nevím jak ostatním, ale já se u skoro každé hádanky nasrala, takže pro mě to moc zábava nebyla. Od cca 3. den jsem denně otevírala jen kvůli trofeji, protože mě to narozdíl od minulého roku, kdy jsem se nemohla denně dočkat půlnoci, letos zoufale nebavilo. Téměř žádný seriál letos neznám ani podle názvu, natož abych ho sledovala a to si troufnu říci, že mám hodně velký přehled o seriálech, takže asi tak. Kdyby byl kalendář příští rok ve stejném duchu jako loni, tak bych se vůbec nezlobila. Co jsem tak koukala, tak je ještě dost známých seriálů, na které hádanky vymyslet jdou :)
No, to já taky, ale už jsem věděla z loňska, že není potřeba znát seriál k uhádnutí hádanky. Přesto opakování téhle mantry někdy nepomáhalo (zvlášť u toho ikska). A stejně mi nejvíce dávaly zabrat ty známější seriály.
Když budou ty Vánoce, tak se s vámi podělím o moc hezkou písničku. Ikdyž country nemusím, tak tahle mě vážně dostala :). Některé by snad mohla i zklidnit :D.
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=NjLqTU0qH00
Tak já už poprosím o nápovědu k 21. ... už mě vytáčí :-D
ty kokso, teda ale fakt som len vystrelila od boku a ono to bolo spravne,....
Michell napsal(a):
Tak to já jsem spokojen.... Podle mě nejde v Kalendáři o to, zda seriál znáš nebo ne... Jde o zábavu... Trofej je bonus... Já osobně kašlu na to, zda seriál znám nebo ne... Pár jsem jich znal (na druhou stranu jsem se s nimi s některými potrápil)...
Takže pokud jde pouze o trofej, navrhuji autorům pro příští rok kalendář bez trofejí... Fakt jen pro zábavu s hádání...
Česky alebo anglicky?
dustter25 napsal(a):
Dík, je to moje specialita. :D Asi vidím, že někdo umí mít vlastní názor narozdíl od těch, co většinu věcí pochválí na první pohled bez nějakého zamyšlení :) prostě má vlastní názor, tak ho snad může vyjádřit ne? V diktatuře fakt nežijeme a obzvlášť ve světě netu ne :D
Jéééj po dlhej dobe vážne názor, čo sa mi páči. :) Presne, nežijeme v diktatúre a je normálne mať odlišný názor od stáda ovečiek, ktoré mékajúako bača prikáže. P.S.: Celú diskusiu som nečítala, reagujem len na tento názor.