Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Možná je to tím, že jsem blbá, nebo tím že je 1 ráno, ale mohl by mi to někdo do zprávy vysvětlit? Uhodla jsem to náhodou, ale nechápu to :D
EDIT: Už chápu.. Jsem blbá ;)
Aldyska napsal(a):
Jéééj po dlhej dobe vážne názor, čo sa mi páči. :) Presne, nežijeme v diktatúre a je normálne mať odlišný názor od stáda ovečiek, ktoré mékajúako bača prikáže. P.S.: Celú diskusiu som nečítala, reagujem len na tento názor.
Moje řeč!!!!!!!
Aldyska napsal(a):
Jéééj po dlhej dobe vážne názor, čo sa mi páči. :) Presne, nežijeme v diktatúre a je normálne mať odlišný názor od stáda ovečiek, ktoré mékajúako bača prikáže. P.S.: Celú diskusiu som nečítala, reagujem len na tento názor.
Sláva zadnicky, konečně někdo :)
Mám to vyřešené, ale úúplnou náhodou :D
A na tenhle seriál se chci podívat už hoodně dlouho :)
Prosím o nápovědu do zpráv, protože fakt nevidím nic jinýho než chemii a začínám ztrácet trpělivost :-( :-D
Aldyska napsal(a):
To mi pripomína :)
odkaz
To jako vážně, že to je TENHLE seriál?! Bez nápovědy (za kterou děkuju) bych na to nepřišla, ty prvky mě pěkně zmátly... Přiznám se, že jsem neměla daleko k slzám, letos jsem z toho kalendáře fakt vynervovaná... :/ :D
[citace=phoboska]To mi pripomína :)
Mě zase tohle :D
https://www.youtube.com/watch?v=SbmgV7Oyp0w