Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Vím určitě, že jsem na správné cestě, jen trochu zformulovat... ach jo! To zas bude něco co neznám. :D
Sa musím smiať, žiadna asociácia podľa obrázka, ale tu presne platí popíš čo vidíš. Moc hezké :)
Pro mě dneska jednoduché až jsem nevěřila, že to vážně bude ono :) Jinak děkuju tvůrcm za letošní kalendář, třeba příští rok zase, budu se těšit :)
Musím se přiznat, že jsem dnešní hádanku čekala nějakou záludnnou, ale měla jsem ji na první pokus :)) Opravdu moc povedená hádanka, děkuju tvůrcům, že tam tenhle seriál dali :3
super :) konečne niečo čo aj sledujem :D
Na třetí pokus, ale je to :-) Díky za celý kalendář a práci, kterou s tím máte.
Dneska jednoduché a seriál notoricky známý. :)
Předpokládám, že zítra bude poslední okénko skrývat nějaký pamlsek, takže malá rekapitulace. Nejvíc mi kupodivu daly zabrat hádanky č. 1 a 2, pak už to bylo lepší, i když jsem nad některými obrázky dumala až hodinu.
Jinak mám trochu ambivalentní pocity, autorům určitě dík za skvělý nápad a zábavu, na druhou stranu si po těch týdnech připadám jako stará smažka, co si sem chodí šlehnout a odvykání bude těžké. :)
Zdá se, že jako skřivan přicházím o hodně zábavy, protože po půlnoci, kdy zařezávám, se tu na fóru vyskytují zajímavé individuality. ;-)
Výborná hádanka :)
muzu poprosit nejakou dobrou dusicku o napovedu...
Lehké, známý seriál :)