Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

dinko6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
23. 12. 2014 / 09:11:15 (před 10 roky)
off

no to me po.. .. ja se tady sustreduju na blbosti a nevsimnu si to hlavni .. ty jo.. dekuju za upozornení

dinko
janka89
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 12. 2014 / 09:15:35 (před 10 roky)
off

tak mám to na prvý pokus po dvoch minútach rozmýšľania. najprv som išla zlou cestou a hľadala odpoved v škole a v jednom z predmetov ale potom som skúsila sa na to pozrieť inak a ono to bolo správne.. dobrá hádanka :) ja hodnotím tento rok oveľa ťažší, pri viacerých hádankách som musela žiadať o pomoc a ani jeden (okrem prvého okienka a okrem okienka so stovkami PO) seriál nepozerám.. klobúk dole tvorcom.. musela to byť makačka to dať všetko dokopy...

Bedlička
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
23. 12. 2014 / 09:15:38 (před 10 roky)
off

ahoj, prosila bych o nápovědu ke včerejšku, všichni psali jak je to lehké, ale mě už vážně nic nenapadá :(

už to mám, děkuju:)

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 12. 2014 / 09:22:01
Bláboš
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
23. 12. 2014 / 09:18:15 (před 10 roky)
off

Tak dneska asi zatím nejjednodušší hádanka, konečně taky seriál o kterém můžu říct, že ho znám :)

(▀̿Ĺ̯▀̿ ̿) This is the Spam Police, You're coming with us Blabos. (▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)
anuletil
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 12. 2014 / 09:22:26 (před 10 roky)
off

Paráda, tak a mám to. Moc hezky vymyšlené. Má to logiku a člověk musí trochu přemýšlet. Takže pokud chce někdo nápovědu ať písne.

Anule
Mehal
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
23. 12. 2014 / 09:28:53 (před 10 roky)
off

už od rána si nad tím lámu hlavu a nic..vidím chemii a nic jiného..:( kdo se nade mnou smiluje ,ušetří mi trápení a trochu mě trkne...

Mehal
Mollyl
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
23. 12. 2014 / 09:43:12 (před 10 roky)
off

ahoj, mohl by mi někdo poslat do zpráv nápovědu k nedělní hádance? stále sis tím lámu hlavu a nemůže na to přijít, asi jsem úplně blbá

díky už asi vím

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 12. 2014 / 09:56:12
Ajvinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
23. 12. 2014 / 09:50:23 (před 10 roky)
off

No musím říct, že sem se soustředila na špatné věci v obrázku :D

Teruska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 12. 2014 / 10:00:24 (před 10 roky)
off

Tak dneska jsem na to šla špatnou cestou.. škoda no.. až na druhý pokus... na mou hlavu je v hádance dnes mnoho věcí, které mohou odvést pozornost od toho důležitého...
Chtěla bych tedy poděkovat všem, kteří mě nakopávali, protože bez pomoci bych letos spoustu hádanek nevyřešila ani náhodou..
Také bych chtěla poděkovat tvůrcům, za to, že i letos potrápili naše mozky a nenechali nás zakrnět ani v této krásné době předvánoční ;)

Nakonec bych tedy chtěla reagovat na příspěvek:

Michell napsal(a):

no nevím jak ostatním, ale já se u skoro každé hádanky nasrala, takže pro mě to moc zábava nebyla. Od cca 3. dne jsem denně otevírala jen kvůli trofeji, protože mě to narozdíl od minulého roku, kdy jsem se nemohla denně dočkat půlnoci, letos zoufale nebavilo. Téměř žádný seriál letos neznám ani podle názvu, natož abych ho sledovala a to si troufnu říci, že mám hodně velký přehled o seriálech, takže asi tak. Kdyby byl kalendář příští rok ve stejném duchu jako loni, tak bych se vůbec nezlobila. Co jsem tak koukala, tak je ještě dost známých seriálů, na které hádanky vymyslet jdou :)

Já s tebou souhlasím.. loni mě kalendář bavil také mnohem víc.. možná, že mi přišel takovej logičtější.. nebo jsem letos blbější.. rozhodně mi nepřišel tak snadný a trochu mě mrzelo i to, že jsem o víc jak polovině seriálů nikdy neslyšela.. Nicméně, nechci vypadat jako vlezdoprdelka (jak tady někteří zminují), ale jsem ráda za to, že kalendář byl, alespon nějaká zábava je :) Je tedy pravda, že jsem se na něj hrozně těšila a nakonec jsem teda většinou akorát tupě zírala do monitoru a pak si stejnak napsala o nápovědu.. Loni jsem na všechny hádanky přišla sama.. Ale zase.. co sme čekali? že to bude stejně lehké jako loni ? vždyt všechny známé seriály vybrali už minulý rok.. Nevím no, mám z toho smíšené pocity.. nicméně i přes mou "nevděčnost" bych byla ráda, kdyby byl kalendář i příští rok :)

S láskou Tvá Teruška :)
andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
23. 12. 2014 / 10:04:18 (před 10 roky)
off

Muzu poprosit o napovedu k dnesku? Dekuju.