Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ja by som tiez poprosil o mensiu napovedu.. skusil som uz asi vsetko, okrem toho spravneho :D
vladino32 napsal(a):
nerozumiem co tam robia tie skratky na zaciatku.. strasne je to zavadzajuce.. taha to rozmyslat o chemii
pomohlo, ze je to znamy serial :)
No to si teda nemyslím ty zkratka je zásadní. jinak by ti přeci ten seriál nevyšel
Jednoduche a zaludne ako vzdy.
Zacnete rozmyslat nad detailmi, ktore vas odvedu uplne inam.
Vdaka za pomoc.
A vdaka tvorcom za kalendar.
Uz aby bol 1.12.2015 :-)
denicek123 napsal(a):
Na tretí pokus ale mám to! :D Inak celkom zaujímavé koľko ľudí si tu pýta nápovedu a pritom je to dosť známy seriál ;)
Ja som o nom napr. doteraz vobec nepocul.
No teda :) Pomohla mi diskuze a je to tam :) Díky moc za super zábavu před Vánoci!
Prosím o nápovědu do zpráv. Dneska se na to dívám nějak špatně, potřebovala bych vědět, čeho se chytit nebo odkud začít. Díky.
denicek123 napsal(a):
Na tretí pokus ale mám to! :D Inak celkom zaujímavé koľko ľudí si tu pýta nápovedu a pritom je to dosť známy seriál ;)
Já nedávno koukal na profil na webu. Uvažoval jsem, že ho začnu sledovat, ještě jsem se ze zvědavostí díval, co ten název znamená. A myslíš, že mě to napadlo? Vůbec :cD Kdyby mi tady někdo nenapsal, že jsem napsal ten název, tak to ještě teď nemám :cD
Nádhera :-D Až se stydím, že mi to trvalo tak dlouho :-D