Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

torciollo
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
23. 12. 2014 / 11:52:31 (před 10 roky)
off

Dneska celkem dobrej rébus :) myslím, ale že stačí, aby člověk aspoň názvem ten seriál znal (a jako že většina asi zná) a musí mu to okamžitě docvaknout :)

Thomm97
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
23. 12. 2014 / 11:59:57 (před 10 roky)
off

Prosím o nápovědu do zpráv :) díky

Don´t Blink!
Tengwar
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
23. 12. 2014 / 12:17:21 (před 10 roky)
off

Tak dneska pohoda :-) Začínám mít pocit, že ještě tak pět šest měsíců s kalendářem a už bych byla profík ;-)

mišpulinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
23. 12. 2014 / 12:40:10 (před 10 roky)
off

nejdřív jsem z toho byla v pasti, ale pak mě to trklo, zkusila jsem a bylo to ono :) konečně zas po delší době klid už před obědem :D :)

Linhi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 12. 2014 / 12:42:07 (před 10 roky)
off

jak si k tomu vezmete periodickou soustavu prvků, je to přímá cesta rovnou do pr....(osobní zkušenost), pak mi to ale nakonec docvaklo :D

Pepep
23. 12. 2014 / 12:43:29 (před 10 roky)
off

Hotovo! Tenhle seriál zbožňuju, takže mi to nezabralo moc času.

samio
23. 12. 2014 / 12:55:14 (před 10 roky)
off

Já nevim, možná už mám přetíženej mozek před těma Vánocema. Seriál jsem uhodl spíše náhodou nebo možná nějakým zvláštním osvícením. Mohl by mi někdo do zpráv napsat vysvětlení? Jak se na to má správně přijít... Díky :)

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
23. 12. 2014 / 13:04:42 (před 10 roky)
off
Vxxx napsal(a):

"znát" a "vidět" je rozdíl :) Určitě jsi o tom seroši slyšela, nebo ne? :)

Název možná jo, ale ani nevím, o čem to je... To já jsem si jen tak dovolila, cuz ji znám už hodně let osobně :).

Spinkaj
23. 12. 2014 / 13:19:55 (před 10 roky)
off

Tak už jsem si říkala, že nad tím budu sedět hodně dlouho... a najednou trk :D To bylo pěkný. Na tenhle seriál jsem začala dívat letos, asi před měsícem. Moc povedený seriál i hádanka :)
Chtěla bych poděkovat tvůrcům, protože mě loni i letos kalendář moc bavil, zapojovala jsem kamarády i rodinu a užili jsme si nad tím spousty legrace :) Jsem hrdá, že jsem nápověd nevyužila ani jednou, ačkoli jsem se hodněkrát přišla nakopnout na fórum. Už se moc těším na příští rok. Jen tak dál a hodně štěstí :)

Felix
Romaine
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
23. 12. 2014 / 13:20:41 (před 10 roky)
off

Prosím nápovědu k dnešku,zatím mě netrklo vůbec. Jsem zvědavá, jestli ten seriál znám. Děkuji.

EDIT: OK, stačilo sem napsat, trochu se zamyslet a zkusit. Ale úplně nechápu to znázornění. Uvidíme v článku. Každopádně nápovědy netřeba posílat, přece jen to šlo bez nich :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 12. 2014 / 13:24:42