Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
dnes to je naozaj záludné... nesmiete sa nechať vtiahnuť do chémie :D
ak to neurobíte, prídete na to ľahko
Velmi pekne prosim niekoho o napovedu...dnes mi vobec nedochadza :-(
Ed.tak po napovede je to tam :-) hanbim sa...jeden z mojich naj serialov a nenapadol ma :-D
WhiteSparkle napsal(a):
On je docela rozdíl mezi tím, jaký seriál to je a jak složitě a záludně je provedena hádanka. ;) Rozhodně neplatí, že čím známější seriál, tím čitelnější hádanka. Třeba dnešní seriál fakt miluju a bez nápovědy bych na něj v té záplavě rozptylujících prvků nepřišla...
To je síce pravda ale väčšinou ak je tam známejší seriál, tak ľuďom správna odpoveď napadne skôr ;)
Když jsem na to přišla, málem jsem začala mlátit hlavou do zdi. Nejenom, že ten seriál znám, já se na něj dneska celý den dívám, netrkne mě to. :D
Tak dnešní hádanka mě pobavila :) opět napoprvé a mám ho rád :) docela jsem se tlemil. Ale chvilku jsem se nechal zmást, že jsem hledal podle toho, čeho je to značka.
Romaine napsal(a):
Protože podle mě tam toho je moc okolo a možná je to autorem myšleno jinak než jsem na to došla já. Jinde souvisí vše se vším.
Třeba 1 a 15 má taky prvky na zmatení. Stejně jako dnešní :)
Dnešní hádanka mě potěšila, seriál mám moc ráda :)
Prosím o radu do správy k 15. okienku ... Fakt si neviem rady .. :/