Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Moh by mě někdo nakopnout, už asi moc přemejšlím, rval bych tam i Kry(p)tona :D, dík
EDIT: Ještě si tak na malým displeji všimnout tý šipky, dobře no, díky za postrčení... :)
Vxxx napsal(a):
Třeba 1 a 15 má taky prvky na zmatení. Stejně jako dnešní :)
U 1 teda nevím, co je prvek na zmatení, ale u 15 rozhodně a o to hůř, že jsem seriál neznala. U 15 bych to nedala bez vyhledávače a dnes spíš díky tomu, že seriál znám a tak jsem ho tak spíš zkusila. Dnes mi přijde hodně výrazné to, co není důležité. Toho důležitého jsem si třeba všimla až po několikátém kouknutí na obrázek :-)
Ale jinak mě to jako bavilo. Většinou mi to moc nemyslelo teda :-D Ale mě nevadí když to uhodnu až po nápovědě, měla jsem to jako odreagování od práce - ač tam musím myslet taky, ta možná mám už převařeno ;-) Mohlo by být něco takového přes rok, třeba každý první den v měsíci.
KAŽDOPÁDNĚ DĚKUJI ZA RÉBUSY A SNAD BUDOU I PŘÍŠTÍ ROK. HEZKÉ SVÁTKY VŠEM.
Mohl by mi někdo prosím napovědět v 21? Alespoň nasměrovat :)
Edit: Tak to trvalo, nakonec rozšifrováno - díky za pomoc :D
Zbavit se té chemie bylo těžší než jsem si myslela. Zbytečně jsem si to celé sama komplikovala :)
Corleone napsal(a):
Moh by mě někdo nakopnout, už asi moc přemejšlím, rval bych tam i Kry(p)tona :D, dík
EDIT: Ještě si tak na malým displeji všimnout tý šipky, dobře no, díky za postrčení... :)
Super. Ještě žes to napsal, jinak bych si toho nevšimla a luštila to do rana :-D
Nějak se v tom dnes plácám :( poradí někdo?
Edit: nj jsem to ale hlupák :D už to mám...
Díky pořadatelům a všem tady krásné Vánoce :)
Ráno jsem na to rychlo kouknul a nic, ale šipky jsem si všiml. Ted se na to kouknu znova, a prásk mě to od očí ... opět parádní hlavolam! Díky
jéé, konečně sem na to přišla :) a to ten seriál miluju! teď na konec posledního dílu sem koukala s otevřenou pusou.. a zrovna takovej konec před Vánoční pauzou :/