Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak nám ten adventní kalendář opět rychle utekl už jen jedno políčko.
Dneska lehké, jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, děkuji že se tady také objevil :)
jsem zvědavá, jestli zejtra bude hádanka, nebo ne-e... :D
Mohl by mi prosím poslat někdo nápovědu k 19?
NineSen napsal(a):
jéé, konečně sem na to přišla :) a to ten seriál miluju! teď na konec posledního dílu sem koukala s otevřenou pusou.. a zrovna takovej konec před Vánoční pauzou :/
to jsi rozhodně nebyla jediná
dneska jsem byla úplně mimo, ta chemie mi nešla z mozku - jasnej důkaz, že bych se neměla tolik učit ;) až tenhle komentář mě nakop
Tak až úplně poslední seriál ze všech hádaných sleduju a mám fakt rád, tak už si aspoň nemusím připadat jako seriálový ignorant. A ještě jak tak celý kalendář koukám, už jsem zapomněl řešení 6, takže mám dnes ještě bonus :)
Tak dneska to mám po nápovědě zde na fóru, ale rád bych poprosil Fruika o vysvětlení jak se mělo k správnému seriálu dojít...
Sheerwood napsal(a):
Tak dneska to mám po nápovědě zde na fóru, ale rád bych poprosil Fruika o vysvětlení jak se mělo k správnému seriálu dojít...
On zas potom určitě vyjde článek, jako loni, kde bude vysvětlení u všech obrázků, takže bych to teď nějak nehrotila :)
Sheerwood napsal(a):
Však je to logické :-O Kdyby někdo chtěl nápovědu k jakémukoli okénku, popřípadě klidně i vysvětlení :D Tak mi napište do zpráv :)