Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
dneska mi to docvaklo přesně ve chvíli, kdy jsem si napsala o nápovědu :D
jinak super práce na tom kalendáři, děkuji všem autorům :)
tak dneska to byla mega hádanka, super :D ja na to čumím, vtahujem sa do značky.. a potom čitam tu, že co by to mohlo byt, kukam na šipku... na riadok, myslim na školu.. a potom mna len tak napadne, že neni to nahodu toto... :D a je :D pekne pekne..
tak dneska fakt parádní hádanka, kdybych nebyla slepá a nenechala vyhrát chemii, tak to mám hned :D
Nejdřív jsem přemýšlela, který seriál má něco společného s chemií. Ale došlo mně to docela rychle. :D
Tak už se nám blíží konec. Rád bych kvůli nedostatku času a beznaději poprosil o nápovědu k okenkům 14 a 15 díky.
Domi94 napsal(a):
tak dneska fakt parádní hádanka, kdybych nebyla slepá a nenechala vyhrát chemii, tak to mám hned :D
Ďakujem, toto mi maximálne pomohlo :D ja som tak trochu viac zaoberám chémiou a šla som na to fakt vedecky :D
Lelouch napsal(a):
Ďakujem, toto mi maximálne pomohlo :D ja som tak trochu viac zaoberám chémiou a šla som na to fakt vedecky :D
jo, chemie je zákeřná :D
Prosím o nápovědu z 21. a z dneška projíždím celé forum a už mě z toho picne:/