Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fakt hezký obrázek... A ano, taky sem si otevřela tabulku prvků a nemohla se zbavit dojmu,že to je seriál Třída 8. A nebo něco podobného...
Těším se na poslední okýnko a moc děkuji tvůrcům ze zpestření adventu. :-)
Prosím prosím napovězte mi někdo....
S nápovědou je to hned. Ještě jednou díky :-)
Poradil by někdo, prosím? Já v tom furt vidím akorát Elementary a nemůžu se přes to soustředit na něco jiného.
Ak by som mohol poprosiť o nápovedu k dnešku a k 21, veľmi by ste ma potešili. :D Tá 21 má naozaj štve, aj naposledy ma tie stovky dostali! :D
Edit: Hotovo, vďaka ešte raz za nápovedy, ale tá dnešná ma dostala, že som práve na toto neprišiel sám. :D
DrJohny napsal(a):
Poprosím vás o nápovedu od 19. po dnes :P Nečakal som taký zásek ku koncu
Ha, tak nakoniec mi chýba už len 19. a 21. Som na seba hrdý :D
Já nad tím přemýšlím takovou dobu, hledám různý informace týkající se chemie a ono je to tak jednoduchý :D Přitom tenhle seriál mám vážně ráda :D Tak dneska dobře vymyšleno :)
Až příliš bolestivě mi dnešní hádanka připomíná zkoušku z obecné a anorganické chemie. A hned na to se mi vybaví ptp, kterou mám vypálenou navždy v mozku. :-D To je všechno, co dokážu vnímat. Veselý Vánoce, Veru. :-D
Najde se prosím nějaká dobrá duše, která mi poradí. Moc díky
Edit: já nad tím přemýšlela celý den a máma koukla a věděla, příště jí vzbudím hned po půlnoci :D