Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
wanilka30 napsal(a):
Bože, jsem to ale trdlo....no nic, po zkoušce 3 jiných seriálů...jsem zadala ten pravý- Přitom dnes stačí opravdu popsat co vidíš.
Poučka "Popiš, co vidíš" zatím platila ve všech letošních hádankách, takže není překvapení, že i tady se aplikuje ;)
seriál opět neznám, ale uhádla jsem napoprvý :) poučka "stačí popsat, co vidíš" platí ... uvidíme jak mi to půjde zítra :D
Tak jo, je to tam už bych ale chtěla hádat seriál co znám :-)
Katehrine napsal(a):
Poučka "Popiš, co vidíš" zatím platila ve všech letošních hádankách, takže není překvapení, že i tady se aplikuje ;)
Já vím, ale stejně v tom hledám záludnosti...;-)
Tak dneska taky brnkačka. Zatím jsem se zapotila jen u prvního, snad to tak zůstane :D
tak já dneska bádám a přitom si pořád opakuji popiš co vidíš
to jsou jobovky - seriál vůbec neznám. Ale popiš co vidíš je opravdu přesná definice.
Já si dneska musela pomoct s googlem. Ale měla jsem to skoro hned :)
už to mám, ale napadlo mě to až ve vyhledávači a zrovna včera jsem se na něco podobného dívala
Tak a je to tam, i když s menším zaváháním... ale ty nejjednodušší odpovědi, bývají většinou správné, i když se to někdy nezdá :D