Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Děkuju tvůrcům za další úžasný kalendář. :) Veselé Vánoce. :)
Jééé :( já čekal poslední hádanku a moc se na ni těšil a ono nic. Nevadí, trofej za účast potěší a 151 pokusů je slušné číslo :D
Všem zúčastněným a autorovi a všem serialzoňákům přeji veselé vánoce a šťastný nový rok :)
Přeji všem Veselé Vánoce
Jen je mi líto, že už žádné další hádanky nebudou :)
Jinak mám 90 pokusů
Jééé :) To je hezký dárek místo hádanky :) To pí je super :) Malcom moc jednoduchý :D
Trofej za účast taky supr, ale docela mě zmátlo "Jo a možná by tě mohlo zajímat, že jsi na všechny hádanky potřeboval 30 pokusů" :D Já měla za to že jen jednou nebo dvakrát jsem byla tak zoufalá že už jsem flákala i kraviny :D Většinu jsem měla na první pokus. Ale i tak asi hezké číslo :D :) Někdo kdo potřeboval jen 23 pokusů? Zajímá mě jestli je za to nějaká spešl cena :) Nebo trofej teda :)
Tak nakonec 72 pokusů... Některé hádanky potrápily :) Díky autorům za skvělou práci a těším se na příští rok!
Krásné svátky všem uživatelům! :)
Tak v součtu to mám za 87 pokusů :)
Pospec napsal(a):
Taky dobrý... když tak nad tím přemýšlím. S dvěma hádankami jsem si nechal poradit, jinak bych měl daleko víc neúspěšných pokusů, takže jsem pořád horší :-D
taky jsem párkrát žebrala o pomoc,ale zase jsem dost uhádla hned na poprvé
Bylo to super, bude mi to chybět! Těším se na příští rok :)
Veselé vánoce a díky za kalendář