Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Linhi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
24. 12. 2014 / 00:16:37 (před 9 roky)
off

103 pokusů.... to ujde

kentan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
24. 12. 2014 / 00:17:30 (před 9 roky)
off

Já ostuda 197 pokusů. Ale přesto moc děkuju autorům, kteří toto zrealizovali. Začal jsem prvního a každý den jsem se těšil. A dnes už je 24. , adventní kalendář jak mám být. Ještě jednou děkuji :)

Editováno: 1x | Naposledy: 24. 12. 2014 / 00:22:21
landover
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
24. 12. 2014 / 00:18:13 (před 9 roky)
off
Sikiiii napsal(a):

Prosím o nápovědu z 21. a z dneška projíždím celé forum a už mě z toho picne:/

Tak to jsme na tom úplně stejně
Edit: 23 uhádnuto, trochu jsem to překombinovala, říkala jsem si, že to nemůže být tak jednoduché. A ono to tak jednoduché je i není (a je víc cest jak na to přijít)

Edit: Po nakopnutí i 21 hotová a můžu jít spát :-)

Editováno: 2x | Naposledy: 24. 12. 2014 / 00:34:22
Lollie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
24. 12. 2014 / 00:18:15 (před 9 roky)
off

Ďakujeem autorom za skvelý kalendár a každodenné namáhanie mozgových buniek =P
A se všíím všudy 68 pokusov :D dobréé
a tak teda PRAJEM VÁM VŠETKÝM KRÁSNE ŠŤASTNÉE A VESELÉ VIANOCEE!

Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
24. 12. 2014 / 00:18:33 (před 9 roky)
off
vjera napsal(a):

Loni adventní trofej se dvěma hvězdičkami, letos s pěti, aneb vánoční mise splněna :) Na 113 pokusů, který jsem většinou spotřebovala jen na pár okýnkách :D

Tak mě díky tomu napadlo kouknout se na minule.. a tam mám jen 4 hvězdy. Na čem to záleží? :-O Letos mám plný počet. Znamená to, že jsem loni něco vynechala, nebo to znamená, že jsem měla víc pokusů. Ví někdo? :D

Vxxx
Linhi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
24. 12. 2014 / 00:21:09 (před 9 roky)
off
Vxxx napsal(a):

Tak mě díky tomu napadlo kouknout se na minule.. a tam mám jen 4 hvězdy. Na čem to záleží? :-O Letos mám plný počet. Znamená to, že jsem loni něco vynechala, nebo to znamená, že jsem měla víc pokusů. Ví někdo? :D

spíš si myslim že jde o to jestli bylo políčko uhodnuto přesně ve svůj den, nebo pozdějc

Vxxx
24. 12. 2014 / 00:21:15 (před 9 roky)
off
Winnie 2.0 napsal(a):

Něco si neuhodla v aktuální den, za pokusy se hvězdy nestrhávají.

Pravda že loni jsem na to myslím přišla později... a nebo jsem prostě nebyla každou půlnoc u compu jako teď :D Díky za odpověď :)

Vxxx
Meemou123
24. 12. 2014 / 00:21:50 (před 9 roky)
off

Děkuji moc všem, kteří se na adventním kalendáři podíleli, byla to skvělá zábava! Všechny hádanky byly vymyšleny opravdu geniálně :) Doufám, že tenhle ročník není ani zdaleka poslední :)
PS: Pět hvězdiček v trofeji a 33 pokusů :D

Thomm97
24. 12. 2014 / 00:21:50 (před 9 roky)
off

No :) byla to zábava ale jsem rád že je to za námi. Přeji všem veselé vánoce a šťastný nový rok. Chtěl bych poděkovat všem lidem co mi napovídali :D bez nich bych těch 38 pokusů neměl! Bylo to super a samozřejmě doufám že si to opět zopakujeme příští rok ;)

Don´t Blink!
Vxxx
24. 12. 2014 / 00:24:41 (před 9 roky)
off

Sakra já nevděčník! Zapomněla jsem poděkovat! :) Kalendář byl super. Každou půlnoc (skoro... jednou či dvakrát jsem se k tomu dostala až kolem třetí ráno :D ) jsem netrpělivě mačkala F5 a zabavovala sebe a občas i tátu, který se, jak jsem očekávala, vůbec nechytal :D Fakt super děkuji všem tvůrcům! Doufám že bude kalendář i příští rok a můj cíl je 23 pokusů!!! Letošních 30 mě dost naprdlo :D :D

Vxxx