Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
103 pokusů.... to ujde
Já ostuda 197 pokusů. Ale přesto moc děkuju autorům, kteří toto zrealizovali. Začal jsem prvního a každý den jsem se těšil. A dnes už je 24. , adventní kalendář jak mám být. Ještě jednou děkuji :)
Sikiiii napsal(a):
Prosím o nápovědu z 21. a z dneška projíždím celé forum a už mě z toho picne:/
Tak to jsme na tom úplně stejně
Edit: 23 uhádnuto, trochu jsem to překombinovala, říkala jsem si, že to nemůže být tak jednoduché. A ono to tak jednoduché je i není (a je víc cest jak na to přijít)
Edit: Po nakopnutí i 21 hotová a můžu jít spát :-)
Ďakujeem autorom za skvelý kalendár a každodenné namáhanie mozgových buniek =P
A se všíím všudy 68 pokusov :D dobréé
a tak teda PRAJEM VÁM VŠETKÝM KRÁSNE ŠŤASTNÉE A VESELÉ VIANOCEE!
vjera napsal(a):
Loni adventní trofej se dvěma hvězdičkami, letos s pěti, aneb vánoční mise splněna :) Na 113 pokusů, který jsem většinou spotřebovala jen na pár okýnkách :D
Tak mě díky tomu napadlo kouknout se na minule.. a tam mám jen 4 hvězdy. Na čem to záleží? :-O Letos mám plný počet. Znamená to, že jsem loni něco vynechala, nebo to znamená, že jsem měla víc pokusů. Ví někdo? :D
Vxxx napsal(a):
Tak mě díky tomu napadlo kouknout se na minule.. a tam mám jen 4 hvězdy. Na čem to záleží? :-O Letos mám plný počet. Znamená to, že jsem loni něco vynechala, nebo to znamená, že jsem měla víc pokusů. Ví někdo? :D
spíš si myslim že jde o to jestli bylo políčko uhodnuto přesně ve svůj den, nebo pozdějc
Winnie 2.0 napsal(a):
Něco si neuhodla v aktuální den, za pokusy se hvězdy nestrhávají.
Pravda že loni jsem na to myslím přišla později... a nebo jsem prostě nebyla každou půlnoc u compu jako teď :D Díky za odpověď :)
Děkuji moc všem, kteří se na adventním kalendáři podíleli, byla to skvělá zábava! Všechny hádanky byly vymyšleny opravdu geniálně :) Doufám, že tenhle ročník není ani zdaleka poslední :)
PS: Pět hvězdiček v trofeji a 33 pokusů :D
No :) byla to zábava ale jsem rád že je to za námi. Přeji všem veselé vánoce a šťastný nový rok. Chtěl bych poděkovat všem lidem co mi napovídali :D bez nich bych těch 38 pokusů neměl! Bylo to super a samozřejmě doufám že si to opět zopakujeme příští rok ;)
Sakra já nevděčník! Zapomněla jsem poděkovat! :) Kalendář byl super. Každou půlnoc (skoro... jednou či dvakrát jsem se k tomu dostala až kolem třetí ráno :D ) jsem netrpělivě mačkala F5 a zabavovala sebe a občas i tátu, který se, jak jsem očekávala, vůbec nechytal :D Fakt super děkuji všem tvůrcům! Doufám že bude kalendář i příští rok a můj cíl je 23 pokusů!!! Letošních 30 mě dost naprdlo :D :D