Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Moc děkuji tvůrcům za skvělé hádanky :) těším se na příští rok, doufám že v této tradici budete pokračovat :)
Ps: 5 hvězdiček a 25 pokusů :)
Tvůrcům moc děkuji za super hádanky. Sice mě okradli o několik hodin času (možná dní v součtu) :-) ale byla to zábava a moc před nimi smekám. Vymyslet takovéhle hádanky (ne úplně jasné, přitom zábavné a logicky naprosto přesné) musí být určitě náročné.
Tak se přidávám, tisíceré díky tvůrcům. Byla to sranda a mnoho facepalm momentů :D Doufám, že se podaří sehnat dost seriálů na další ročník. Pobavila jsem se jak nad hádáním tak nad fórem a rozhodně by mi to chybělo. Mnohokrát děkuji poradcům v nouzi :)
Všem přeji šťastné a veselé Vánoce :)
33 pokusov. To nie je tak zle.
Tak teda, stastne a vesele.
A ak dnes vydrzite nepapat...
:-)
Taky děkuji za letošní advent, i když jsem se mnoho dní vztekala jak mi to ne a ne dojít. Už se těším na příští rok (pokud se autoři nenechali odradit).
Mám přes 170 pokusů (to v marné snaze vecpat vyhledávači, že JÁ to mám správně a on se plete:D), ale tak co by, mně se to moc líbilo a někdy se mi mozkové buňky zavařily opravdu hodně. :) Přidávám se svým díky autorům, kteří to tak báječně vymysleli, a doufám, že nás o to neochudíte ani v roce 2015! Veselé Vánoce! :)
To je škoda že už to je u konca tých 24 dní ubehlo ako nič najskôr som bol na seba docela pyšný že som všetky hádanky zvládol len s jednou malou nápoveďou ale potom som uvidel to množstvo pokusov a zamrzol mi úsmev na tvári :) nabudúce sa budem snažiť viac a nehádzať tam každú blbinu čo ma napadne :D každopádne veľká vďaka tvorcom za spríjemnenie sviatkov a teším sa na budúci rok :)
Tak 170 mi na to, co jsem prováděla přijde skoro až málo!
Každopádně děkuju za kalendář i za trofej, potěšila!
79 pokusů, tak to jde :))) díky moc za namáhání mozkovny a procvičování závitů už se těším na další rok :) a díky všem, kteří pomohli, když jsem byla v koncích :) Krásné svátky všem!!!!
Moc děkuji za kalendář a přeji krásné Vánoce, i fanouškům zde v diskuzi, ale byl by ještě někdo o té dobroty a poradil s 21.? Dává mi zabrat...:) Díky