Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak 30 pokusů. Díky za letošní kalendář a přeji všem Veselé Vánoce
Lol, no mých 193 pokusů je ostudných :D Jinak děkuji všem tvůrcům za zpříjemnění čekání na Vánoce. A rovnou tímto přeji všem krásné prožití Vánočních svátků :)
Ďakujem za úžasný adventný kalendár :) A prajem všetkým seriálovým maniakom Šťastné a Veselé Vianoce ! :)
27 pokusů, not bad, takže ještě jednou děkuji za super adventní zábavu.
Tak já jsem nakonec zkoušel 72x, některé dny hodně zahýbaly s počtem pokusů.. :D Děkuji za příjemnou zábavu a super trofej a přeji Vám všem šťastné a veselé Vánoce.
a jak nahlednu pod tu pokličku? :D no ja moje pokusy ani nenapíšem lebo je to vela vela vela a vela.. to asi nemal nikdo :D
256 pokusů :D to mám z toho, že sem se snažila našeptávač přesvědčit, že sedmička je Vlkodlak :D
Veľmi pekne ďakujem tvorcom za kalendár. Je mi jasné, že to musela byť poriadna drina a pevne verím, že bude aj budúci rok. Mám 163 pokusov a ani ma to neprekvapuje keďže boli asi tri alebo 4 políčka pri ktorých som bola taká zúfalá, že som tam tipovala aj nemožné.
Letošní kalendář se hodně povedl. Potřeboval jsem dohromady 148 pokusů to celkem ujde. :-)
"Tuto trofej má pouze 58 uživatelů" což mě překvapilo, protože pokusů bylo velice moc hafo takže jsem čekal vyšší číslo... ...ale o to tady nakonec nešlo a skvěle jsem si to užil! tak zase za rok ;-)
tvůrcům děkuji za perfektní hru a přeji všem zúčastněným Veselé Vánoce a Šťastný Nový rok