Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Přeji krásné vánoce, plno krásných seriálů a mnohé díky autorům za skvělou zábavu u adventního kalendáře, moc nás to bavilo, i když pokusů jsem měla mnoho (překladač vždy nepomohl) tak jsem si to moc užila. Ještě jednou díky
:-)
Jůůů, opět pět hvězdiček a 38 pokusů, to jde :)
Díky serialzone, užila jsem si to a do Vánoc to uteklo fakt jak voda :)
Přeji vám krásné Vánoce :)
Velké díky tvůrcům za jejich nápaditost a trpělivost s námi všemi. Bylo to super a již nyní se těším na další kolo. Krásné vánoce všem, ať se Vám všem na SZ splní vše, co si přejete.
PS: 90 pokusů - ještě to není se mnou tak zlé...:-D
Dekujji za zabavu, opravdu jsem si hadani uzila. Nejvic se mi tentokrat libila posledni hadanka.
A tesim se na pristi rok.
Vsem krasne a vesele!!
Děkuji tvůrcum za úžasně strávený advent s kalendářem, už teď mi chybí, preju všem krásné vánoce :-)
Velké díky tvůrcům za úžasné hádanky. Byla to super doba, každý den se budit s tím, co bude dnes v okénku. :-) přeju všem krásné prožití svátků a hodně štěstí v roce 2015 :-)
PS: už teď se těším na příští ročník :-)
27 pokusů-to jde :-). Hezké vánoce všem seriálzoňákům a tvorcům děkuji za adventní kalendář.
Vxxx napsal(a):
:) Někdo kdo potřeboval jen 23 pokusů? Zajímá mě jestli je za to nějaká spešl cena :) Nebo trofej teda :)
ja mam 23 pokusu :P a mam 5* trofej, ale ma ji hodne lidi, tak za to asi specialni trofej neni :)