Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Velké díky za letošní kalendář! Přeji všem šťastné Vánoce:)
No nádhera :) 27pokusů. Nesplnila jsem si sice svých plánovaných 23, ale jsem spokojená :)
K pracovním verzím: na první bych tam cpala něco jinýho (asi je zřejmé co :D), takže tu bych nejspíš nedala... ale kdo ví, možná by pro mě byla o něco snažší než tak vydaná. A ta druhá hádanka.. tak tu bych možná dala, ale rozhodně bych nad ní strávila o dost víc času jak nad tou vydanou (už jen kvůli tomu pí, které by mě jak se znám mátlo :D)
Chtěla bych tedy poděkovat tvůrcům za to, že i letos rozvíjeli naše mozkové závity, trápili nás a často nakonec rozesmáli tím, jak byla hádanka dokonale udělaná :) Doufám, že se kalendáře dočkáme i příští rok a už si konečně splním těch 23 pokusů :)
Takže všem přeji krásné Vánoce, bohatého ježíška a plné břicho:D
Připojuji se ke zbytku serialzoňáků a přeju všem krásné Vánoce! A hlavně ať k Vám Ježíšek nepřiletí na peruti ;)
Děkuji za úžasný kalendář a musím říct, že ty varianty, které jste nakonec vybrali k Malcolmovi a k Deníkům jsou lepší, než ty, co jste zamítli... Ale na druhou stranu to Pí mě dost pobavilo... :)
(Ještě se musím pochlubit, stačilo mi 27 pokusů, to není špatná bilance, řekla bych... Jestli bude příští rok zase kalendář, tak se doufám o trošku ještě polepším)
Díky za super zpestření předvánočního období, snad se tu příští rok u kalendáře sejdeme opět. 83 pokusů na mě není až tak špatné, ale určitě budu se snažit být lepší. :-)
Krásné Vánoce všem.
Taky moc děkuju a přeju všem krásné a veselé Vánoce...
i ja sa pripájam a ďakujem tvorcom, i tým, ktorí mi pomohli pri riešení cca tretiny obrázkov.
Ja vam vsem dekuju, ze jste se s tim trapili a neprisla vsechna ta prace vnivec. Snad se k tomu zase za rok dokopu. Na druhou stranu bych taky uvital, kdybych se mohl s par hadankama potrapit i pri hadani :D
Stastny a vesely Vanoce vsem, uzijte si je s nejblizsimi a presne podle vasich predstav.
Díky za kalendář... :) Krásné vánoce všem!