Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Velmi děkuji za kalendář a skláním pokorně hlavu před úžasnou představivostí tvůrců. :) Veselé Vánoce!
Děkuji za nádherný a promyšlený kalendář. Těším se na další. Přeji pěkné svátky strávené s těmi, které máte rádi.
Díky za skvělý kalendář. Hádala jsem letos poprvé a opravdu jsem se bavila. Tvůrci mají můj velký obdiv :) Krásné Vánoce všem :)
Šťastné a veselé Vánoce všem Serialzonakum!
Děkuji za kalendář,moc dobrý.
Diky za kalendar...
Bohuzel se mi dvakrat stalo, ze jsem prisla vecer hadat a nesel nam net :-((( takze je po trofeji...
Porad se mi uplne nezda ta 11, tu bych bez napovedy urcite nedala a u 18 mi, stejne jako rade dalsich, prebyva pismenko.
Nejhezci pro me 9, 14 a 21 :-)
Také se připojím k řadě gratulantů, protože tento kalendář je vážně boží a legendární :) Díky, a přeji krásné Vánoce všem :)
A budu doufat, že se nad hádáním sejdeme i příští rok :)
Želám krásne a šťastné vianoce a ďakujem za úžasný kalendár :)
131 pokusů - no :D To se nemám čím chlubit :D :D :D Děkuju za super adventní kalendář!!! Strašně mě to bavilo, ale taky mě to někdy pořádně potrápilo! :D Už se těším na příští rok! Děkuju všem rádcům, kteří byli v průběhu soutěže na mě hodní a snažili se mi poradit. :D Mějte všichni nádherné Vánoce!!!!!! :))
Děkuji za super advent při řešení hádanek a Všem přeji Veselé Vánoce :)