Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak a je dohádáno :) Děkuji tvůrcům za krásný kalendář. Letos jsem hádala poprvé a strašně mě to bavilo :) 125 pokusů.. No, mohlo to být horší :D
Ještě jednou děkuji :) Krásné Vánoce všem.
Škoda, že dneska hádanka nebyla..ale jinak tvůrcům moc děkuju za skvělý Adventní kalendář, byl skvělý a bavil mě :)) Hrála jsem ho poprvé, tak snad bude i příští rok :3
Děkuji tvůrcům za skvělý kalendář a snad se tu příští rok sejdeme u dalšího. Veselé Vánoce :)
28 pokusů. :)
Katehrine napsal(a):
Záleží také na tom, na kolik pokusů jsi daný seriál uhodl - čím méně pokusů, tím více hvězdiček ;)
O tom ale v pravidlech nikdo nic nerekl..
Děkuju všem tvůrcům za úžasný kalendář, který potěšil, pobavil a - přiznejme si to - i dost potrápil (což je moc dobře), děkuju všem, kteří sem tam nějakou tou nápovědkou pomohli - ke konci to bylo párkrát třeba :-D a přeju všem hezké svátky a prima rok 2015!
Butcher napsal(a):
O tom ale v pravidlech nikdo nic nerekl..
Protože to není pravda. Musíš uhodnout v daný den :) Počet pokusů na to nemá vliv.
tvorcom ďakujem za ich robotu. ako som písala včera tak kalendár ma potrápil ale mám 5 hviezdičiek a mala som 53 pokusov čo je super lebo minulý rok som mala asi cez sto alebo aj dvesto :D (písala som minulý rok všetko čo ma napadlo totižto)
prajem krásne sviatky, šťastné a veselé Vianoce :)
Tvůrcům taky moc děkuju za kalendář :) A přeju všem tu krásné Vánoce :)
Děkují tvůrcům za kalendář. Byl absolutně úžasný! :3 Doufám, že příští rok bude zase další, jo a všem přejí Veselé Vánoce a šťastný Nový rok :3 :D
Butcher napsal(a):
proc mam jen 3 hvezdy u trofeje ? otevrel jsem vsechny :(
Nevím, jestli je to letos stejné, ale loni nezáleželo na počtu pokusů, ale 5 hvězdiček bylo uděleno jen pokud byla všechna políčka uhodnuta v daný den.