Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Katehrine napsal(a):
Záleží také na tom, na kolik pokusů jsi daný seriál uhodl - čím méně pokusů, tím více hvězdiček ;)
No, já mám 5 hvězd, a to jsem otevřel jedno okýnko až druhý den a vyplácal celkem přes 70 pokusů...
Jsem ráda, že byly realizované ty lepší hádanky. Především ta první by byla příliš jednoduchá.
PS: počet hvězdiček závisí na tom, jestli jste uhodil v den zveřejnění. Na pokusech nezáleží :).
Katehrine napsal(a):
Záleží také na tom, na kolik pokusů jsi daný seriál uhodl - čím méně pokusů, tím více hvězdiček ;)
Pokusy nehrají roli. Důležité bylo otevřít okénko v den zveřejnění. Kdo otevíral zpětně, tak má méně hvězdiček.
já myslím, že mých 301 pokusů nikdo nepřekoná. :D To je tím když člověk hází co ho napadne, taková stovka musela padnout na první hádance a pak ještě velkovlak, ale důležité že jsem to nakonec vždy uhádla (někdy s menší nápovědou)..Tak KRÁSNÉ VÁNOCE VŠEM.....
Fruiko napsal(a):
Pokusy nehrají roli. Důležité bylo otevřít okénko v den zveřejnění. Kdo otevíral zpětně, tak má méně hvězdiček.
Ok, moje chyba :) Omlouvám se za informační šum ;)
Ten prosinec díky adventnímu kalendáři utekl nějak moc rychle...
Díky tvůrcům, že potrápili mé mozkové závity a všem přeji krásné Vánoce :)
ďakujem tvorcom za spríjemnenie adventu super hádankami :)
a tiež ďakujem všetkým napovedačom, ktorých som potrebovala :)
prosila bych nápovědku ke včerejšku...jinak veselé vánoce všem!
Děkuji redakci za úžasný hádankový kalendář. Škoda, že jsem neměl tolik času vyluštit ho celý, ale luštění bylo opravdu příjemným zpestřením. Příští rok si na něj vyšetřím více času :D
Pěkné svátky těm kdo Vánoce slaví, a těm co je neslaví jako já, tak krásný večer :)