Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ráda bych poděkovala tvůrcům kalendáře za skvěle odvedenou práci a za možnost potrápit mozkové závity. Děkuji také všem, kteří mi v případě nouze pomohli s hádáním.
Přeji Vám krásné Vánoce plné pohody :)
prosííím napište mi někdo odpověď k 23 do zpráv :D díky moc a veselý vánoce :)
Děkuju tvurcům za vymyšlení hádanek a že si s tim dali takovou práci! ;)
Většinu sem bez nápovědy nedala :D ale pár se mi povedlo.
Štasné veselé všem :D
Zaprvé děkuji tvůrcům za kalendář.
Zadruhé musím říct, že letošní kalendář byl pro mě mnohem těžší než loňský. Loni jsme potřeboval pouze jednu nápovědu. Letos asi čtyři nebo pět. Ale vždy jsem si potom říkal, jak to bylo jednoduché. :-D Jinak mám 96 pokusů.
A zatřetí přeji všem krásné Vánoce. :-)
Velké díky tvůrcům za hádanky. Pro mě to byla letos premiéra. Skvěle jsem si to užila, luštění mě moc bavilo. Prosinec dostal tímto nový rozměr. :-D
Hezké svátky všem.
Děkuji děkuji děkuji, pěkně jste mi zamotali moje mozkové závity, při hádání vašich hádanek. Bylo to skvělé a těžší než loni. Doufám, že příští rok se bude adventní kalendář opakovat. A bude spousta dalších nateklých očí od fanoušku kteří tady noc co noc seděli a luštili. (89 pokusů)
Krásné Vánoce všem.
Také děkuji tvůrcům, škoda, že jsem se přidala až v půlce kalendáře a musela rychle dohánět... Jinak 74 pokusů...
IrmaVep napsal(a):
Nééé, on už je vlastně konec!!! :'(
:) U mě taky zafungovala setrvačnost. Nebo se dá za necelý měsíc vypěstovat návyk?
Vždycky jsem si myslela, že úplně blbá nejsem, ale teď už ten pocit nemám. :-D