Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Kde je další okénko? :-D Škoda že už je konec, ten prosinec s tímhle tak rychle uteče... Chtěla bych poděkovat autorům kalendáře za výborné hádanky a těším se na příští rok ;-)
Velké díky tvůrcům kalendáře za zpříjemnění adventu. Musím říct, že letošní kalendář byl pro mě o něco těžší, než ten loňský, ale to je jen dobře. Tak díky za protočení mozkových závitů a budu doufat, že za rok dorazí kalendář třetí :-). Krásný nový rok všem :-)
Já ještě jednou také děkuji za zpříjemnění předvánočního času. Myslela jsem, že se svými 114 pokusy budu nejhorší, ale koukám, že ne a pokud bude letos další, tak vím, že to tam nebudu plácat jen tak :-D
Díky autorům, kalendář byl super :) Doufám, že za rok bude opět.
A musím se pochválit - letos jsem to dala sama bez nápověd :) Na 73 pokusů (čekala jsem to horší)
Děkuju moc tyto hádanky mi vždy zlepšily den :)
zuzka176 napsal(a):
já myslím, že mých 301 pokusů nikdo nepřekoná. :D To je tím když člověk hází co ho napadne, taková stovka musela padnout na první hádance a pak ještě velkovlak, ale důležité že jsem to nakonec vždy uhádla (někdy s menší nápovědou)..Tak KRÁSNÉ VÁNOCE VŠEM.....
Mne to píše 352, ale tým číslom nie som si istý.
pRo.lama napsal(a):
Mne to píše 352, ale tým číslom nie som si istý.
Mě přijde, že ty pokusy jsou jen generátor náhodných čísel :D
Koukám, že mých 32 je docela v pohodě, pravdou je, že to byla fajn hra a v konečném důsledku moc pěkně udělaná. Jen pro nás ne moc dobré angličtináře sem tam docela oříšek :-)
Co se to teď děje? :S Si máme den po dni opakovat??? :D